• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej dziewczyny

Pamiętacie co pisałam wam o tej koleżance co leżała w szpitalu bo brązowe plamienia ? To siedziała w szpitalu beta jej spadła i stwierdzili ciążę pozamaciczna i wypisali ją do domu wczoraj pojechała do szpitala bo brzuch ją strasznie bolał i usunęli jej cała macicę bo ta ciąża pejla i krew się po brzuchu rozlała I teraz lekarz powiedział że gdyby czekała do dzisiaj to by umarła no jestem w szoku musiałam wam to napisać po prostu nie mogę ww to uwierzyć

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry [emoji41]

Kruczyca hahaha spełnił , spełnił można było spać spokjnie [emoji13]

Oleczka masakra jakaś , jak się dziewczyna pozbiera niech ale tego tak nie zostawi , bo może jakieś odszkodowanie dostnie !
Współczuje jej....

reklama
Dobry ..

Oleczka no horror
..po mojej pozamacocznej gin mi opiwiadal ze miałam szczęście w nieszczęściu i klasyczna pozamaciczna w jajowodzie bo najgorsza jest ta która zagnieżdzi się w trzonie macicy bo to jest tak jakby rozrzażony węgiel wrzucić w śnieg- zarodek wrzera się w trzon a trzon jest najbardziej ukrwiony i czesto dochodzi do zgonów .... :(
miala dużo szczęścia .... biedna ....

Bum dobra robota wykonana :)

Kruczyca jak tam ? ja wstałam bez " prostaty" jest git :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry