• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No szkoda dziewczyny bo już dzieci mieć nie będzie przez takiego kut... a jest młoda 28lat ehh

Anula dobrze że pisalas zregenerowana z fasolą siły[emoji14]

Kruczyca no strach a ja mam mieć w tym szpitalu cc boję się i nie wiem czy czasem nie pójdę do Głogowa czy Legnicy mam piętra mimo to że jest jeszcze czas ... ją pamiętam jak z Zuzia w ciąży le,alam z tym krwawieniem to akurat lekarz który był na dyżurze miał cc i przeciął kobiecie moczowody masakra ale później już on tam nie pracował i poszłam tam rodzić zresztą nie oszukujmy się inaczej mnie traktowali bo moja mama tam pracuje więc było inaczej

Jak tam odpoczywanie dzisiaj ?

Ją jeszcze 10dni i zobaczę mojego okruszka :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko kochana Ola to jakas masakra!!!! Ja pie*dole tak dziewczyne okaleczyc! Jezu ona w moim wieku jest!
Olus a usuneli jej tylko macice czy jajniki tez?

8tc [emoji7]

Oleczka a ja leże tak mnie oczy swedza i psikam ciągle ...
Wapno mi nie pomga , muszę sobie coś na alergie kupić ...

10dni szybko zleci [emoji8]

No to chociaz tyle, ze ma jeszcze jajniki. Nie zmienia to faktu, ze wyrzadzili jej ogromna krzywde i to krzywde ktorej dalo sie uniknac! Bardzo jej wspolczuje, mam nadzieje, ze bedzie chciala i bedzie miala sile walczyc o odszkodowanie chociaz zadne pieniadze nie zrekompensuja jej niemoznosci urodzenia dzieci.

8tc [emoji7]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry