• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Brudasy juz sa :p ale po plazy to bedzie masakra bo juz do mnie K dzwonil ze dziewczyny lataja po wodzie :) to teraz pomysl jak 2 biale kulki wielkosci przerosnietego szczura beda wygladac po taplaniu sie w piachu i wodzie [emoji23]

8tc [emoji7]

reklama
Druga.....

Hej nie byłam obecna pare długich dni , już się tłumacze hehe , a wiec jak jadę na wieś to tam zasięg do dup... no i zajęta tez jestem zbieram kwiatki ma łące :-)dzieciaki maja występy i biegam po sklepach za rajtkami czerwonymi dla chłopca , ogólnie to doła łapie i mam go tak pare dni po @ ale przychodzi i odchodzi .
Bum- poczekaj nie skreślaj jeszcze tego cyklu , a może za tydzień pęcherz będzie duży i dominujący , poczytaj może dobie na necie o PCO .
Nessi-ładne kiecki :-)
Paraplu- ale fajnie masz blisko plaże , może w kolejnym trymestrze Ci siły życiowe wrócą i będziesz miała siły na spacery z psami :-)

Miłego :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

11 godzina a ja trzecia no nie możliwe [emoji16]

Nessi no twoj rozmiar to nie ty to chudzinka [emoji4]
Kurcze fajna ta kieca haha może też się zaopatrze , kolory dwa fajne choć ten żółty chyba lepszy [emoji6]

Nati do kiedy odppoczwasz na wsi ? [emoji6]

Dziewczyny a wy co tak cicho?

CZERWIEC:
7.06: Lusia - monitoring
8.06: Nati - monitoring
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
14.06: Kruczyca - podglądanie dzieciątka
20.06: Paraplu - wizyta u położnej
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy
22.06: Julia - podglądanie dzieciątka

LIPIEC:
1.07: Karola - podglądanie dzieciątka

xbum: a który miałaś dc wczoraj podczas tego usg? Obraz jajników to tylko jeden z elementów zespołu policystycznych jajników. Hormonalnie nie miałaś chyba złych wyników LH i FSH? A endo 7mm to bardzo ładne endo, jak przed owulacją to dobre. A no i przy kłopotach z owulacją to właśnie CLO jest lekiem, który jest stosowany w pierwszym rzucie :)

julia: teraz to ciągle podlewać trzeba, bo sucho :/ A trawa to bardzo wrażliwa na brak wody :/ Chociaż ponoć można też i za dużo podlać i wtedy też nie dobrze :)

nessi: hej hej :) Jak w pracy? Coś wiadomo czy ci przedłużą umowę? Rozmawiałaś z dyrem? ładne te spódnice :)I super, że kieszenie mają. Ja to muszę mieć kieszenie :D

nati: wieś bez zasięgu jest fajna, bo można odpocząć :) Dobrze, że dołek szybko odchodzi. Eh dla staraczek każda @ jest przykra :( Jutro twój monit :)

lusia: powodzenia na monicie :)

Jugo wczoraj 18dc był ...
No właśnie te LH i FSH było ok z krwi , tylko po tym uag tak sugerował ..
No to my chyba podobnie będziemy bo ty bez clo owulacji też nie masz ? ...
Ja to jestem ciekawa czy mi pomoże chociaż to [emoji6]

Lusia kciuki [emoji8]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry