reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Eveee no w tym nie bede jezdzic na monitoring to nawet nie będę
wiedziała co tam słychać , no ale trzeba było zrezygnować w tym miesiącu jak chce się wypoczac gdzieś indziej niż w domu [emoji13]
A ty masz jakieś objawy ciążowe?

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika
Rano jak wstaję mam wilczy głód. Ciągle jestem śpiąca. Czasem troszkę mnie zemdli. No i często sikam.

reklama
Eveee normalnie jestem bardzo ciekawa ile dzieciaczkow u ciebie się chowa [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Eveee normalnie jestem bardzo ciekawa ile dzieciaczkow u ciebie się chowa [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe
Jestem przekonana, że jedno. :-) Aby serduszko ładnie biło i było wszystko w porządku. :-)

Bum moja @ dzis trochę mniej obfita, ale chyba jeszcze ze dwa dni ze mną pobedzie. Ale najgorsze jest to, że bolą mnie plecy, tak jakby cała miednica i jajniki, cholera wie jak to określić.

Eveee jak masz taka wysoko bete poszłabym na USG może po weekendzie, bo niby od bety 1000-1500 już coś widać ;)

Witam się :) Mnie jakieś choróbsko atakuje ... śmiałam się do K, że mnie czymś zaraził bo wczoraj przytulanki a dziś temperatura z 37,2 do 37,9 :o póki co dobrze się czuję tylko ciągle mi gorąco :o
Bum fajnie, ze @ się pojawiła ...zaczynasz nowy cykl :)
Bum moja @ dzis trochę mniej obfita, ale chyba jeszcze ze dwa dni ze mną pobedzie. Ale najgorsze jest to, że bolą mnie plecy, tak jakby cała miednica i jajniki, cholera wie jak to określić.
Moja po zabiegu jeszcze ani razu nie była normalna ...tyle tylko, że chociaż w terminie przychodzi ... ale ta intensywność @, potem długie plamienia doprowadzają mnie do szewskiej pasji ..

Witam się :) Mnie jakieś choróbsko atakuje ... śmiałam się do K, że mnie czymś zaraził bo wczoraj przytulanki a dziś temperatura z 37,2 do 37,9 :o póki co dobrze się czuję tylko ciągle mi gorąco :o
Bum fajnie, ze @ się pojawiła ...zaczynasz nowy cykl :)

Moja po zabiegu jeszcze ani razu nie była normalna ...tyle tylko, że chociaż w terminie przychodzi ... ale ta intensywność @, potem długie plamienia doprowadzają mnie do szewskiej pasji ..

Mnie też najbardziej plamienia wkurzaja, ale u mnie przed @ :/ wizytę mam za dwa tygodnie, może coś mi da, żeby zaradzić temu.

A to pewnie nie goraczka, tylko mąż tak na Ciebie działa ;)

Hormony robiłaś wyszły ok ?
Ja jeszcze nie, ale wybiorę się do niej bo też mi coś w tej mojej @ nie gra. Moje plamienia ciągną się do zakończenia dni płodnych ... a cykl wcześniej i poprzedni miałam krwawienie śródcykliczne + obfite @ i wychodzi, że prawie cały miesiąc muszę na wkładkach jechać :/ Coś okropnego ...Ginka mnie uprzedzała, że cuda przez 6 mc po zabiegu mogą się z @ dziać. o_O No zobaczymy ...myślę nad ''anty'' na jakiś czas ... może pomogą w tych diabelskich cyklach.
A co do małża to :D ja dziękuje za takie działanie ... strzeliłam ketonala, przespałam się i temp. znowu 37,2 :) Byle do @ .... i nowy cykl może się wstrzeli już w Alpach :D

reklama
Robiłam tylko progesteron i wyszło 18,8 więc niby dobry wynik, a plamienie jest, więc albo ma jakiś gwałtowny spadek albo cholera wie co :/ może mój organizm potrzebuje więcej. I w ogóle odczuwam ból w pewnych sytuacjach w macicy? trochę poniżej pępka patrząc na to z zewnątrz ;)
Może w tym cyklu zrobię cały pakiet hormonów albo w następnym :p wolałabym rodzić latem jakby mogła wybierać, więc na razie na luzie, do póki nie dostanę wypowiedzenia w pracy :-D:-D

Do góry