reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji4]

U Was też tak brzydko? Burzowo i deszczowo?

Artemida, przykro ale może następnym razem..

Cassiah, znam twój ból. Wyniki książkowe, rezultatów brak. Ja czekałam 1,5 roku co dało mi jakieś 19-20 cs plus jeden przerwy przez antybiotyk... I wiesz co mi pomogło. Imprezy do potęgi. Mieliśmy wtedy co weekend jakas A ja sobie nie zalowalam alkoholu... Miałam dość starań bez rezultatu. Wczoraj zaczęłam 22 tc i noszę ok 400 g szczescia[emoji1] Mam nadzieję ze Cie to podniesie na duchu[emoji4]

reklama
Dzien dobry !

Artemida no mam nadzieje , ze szybko zobaczysz dwie kreseczki [emoji8]
A kiedy nastepna @ ? to zaktualizuje..

Cassiah i z kazdym nie udanym cyklem czlowiek sobie powtarza , ze teraz musi sie udac a wychodzi doopa..
Dobrze , ze babki sa takie silne i dążą do tego by się w końcu udało [emoji6]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 26.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Karola nawet nie wiesz jak mnie pocieszylas! Mam dokladnie to samo, wszystkie badania IDEALNE a ciazy brak, u mnie tez juz 1,5 roku. I ciagle slysze te historie jak to jakas chora dziewczyna skazana na porazke nagle cudem zachodzi a ja zdrowa jakos takim cudem nie moge zajsc :( Twoja sytuacja bardzo podtrzymala mnie na duchu :) Dziekuje i zycze szczesliwego rozwiazania :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej co slychac u mnie po staremu odstawilam lutke czekam na @ beta ujemna w ostatnim tygodniu czerwca czeka nas drugie iui. W piatek powinna pojawic sie @. Zycze wam powodzenia ja musze odpoczac buzka

Hej
Bum- super pazury !!
Oleczka- uu to widzę że budowa ruszy na całość , my zaczniemy w przyszłym roku :)
Artemida- najgorsze są te pierwsze dni @ też łapie doła , a potem ow i kolejna nadzieja
Kruczyca- już prenatalne łał ale czas leci będziesz sprawdzać płeć ?
Karola - u mnie pochmurno ale już nie burzowo ....22tc i 400g niech rozwija się zdrowo :-)
Luska- oby @ przyszła szybko i trzymam &&&& za kolejne iui odpoczywaj
Ja dziś wstałam o 11 tej :-0 a teraz szybko gotuje :)
Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kolejny dzień @ , mam wrażenie że mój D nie rozumie mnie, dlaczego tak rozpaczam, eh faceci.

Pojechał do pracy i kolejne smutne popołudnie. Obiad zrobiony więc teoretycznie mam wolne. Chyba poszukam polskiego ginekologa.

Bum- wpisz w tabelke kolejną @ na 7.08

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Xbumx eee no ładne :D podobają mi się :))

Lusia &&& zaciśnięte !!!

Dziewczyny nie poddawajcie się na każdą przyjdzie czas i pora wiem że łatwo się mówi ale serio w najmniej oczekiwanym momencie pojawi się bobas :)

Nati no coś ruszy :) ją chciałam kupić mieszkanie no ale nie mamy 50tys a tutaj działkę mamy więc kredyt dostaniemy :p oby mam nadzieję że szybko się wybudujemy i raz dwa stąd pójdziemy :) ale póki co musimy tu zostać :)

U nas duchota straszna wytrzymać się nie da na dworze :/

Wrrrr napisałam mega posta , apka się zaciela i się usunęło [emoji35]
Ale nie chce mi sie drugi raz pisać , dzisiaj jakoś krzaki dobrze na mnie działają [emoji23]

Byłam dzisiaj w lumpku z moją siostrą i nie uwierzycie co wychaczylam do małej trampki nowe z LACOSTE za 2 dyszki , tylko kuzwa rozmiar 25 a mała ma 22 , to może za 3 lata będą dobre [emoji23]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 26.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Ostatnia edycja:
reklama
Wrrrr napisałam mega posta , apka się zaciela i się usunęło [emoji35]
Ale nie chce mi sie drugi raz pisać , dzisiaj jakoś krzaki dobrze na mnie działają [emoji23]

Byłam dzisiaj w lumpku z moją siostrą i nie uwierzycie co wychaczylam do małej trampki nowe z LACOSTE za 2 dyszki , tylko kuzwa rozmiar 25 a mała ma 22 , to może za 3 lata będą dobre [emoji23]
25 to pewnie jak bedzie mieć 2 latka moja bratanica już nosi 25 rozmiar

Do góry