reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi a widzialas to z tą golarka? Co za bajer ale boje się spróbować [emoji23]
Ja tam szyjki nie umie badać , kiedyś chciałam to dla mnie zawsze była taka sam ....

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

reklama
Nie z golarką nie widziałam :) Ale bym się nie podjęła :D
Co do szyjki to jak zaszłam to miałam nisko, miękką , jak zrobi się twarda to u mnie znaczy, że (___)___) :D
No i wargi sromowe się sprawdza, czy są sine :) Tylko nie leć teraz do łazienki z lusterkiem :D

Nessi wyprobowalam sciac grzywke potem wstawie fotke bo obiad szykuje [emoji14]
Obejrzałam se tą szyjkę ale u mnie jest mega wysokooo, paluchem nie umie nawet jej dotknąć [emoji57] choć u mnie wypadaloby ze dziś jest 6-7dpo.
Ale ona tez niby sie zmienia z dnia na dzień...

Artemida dziewczyny niektore , tez twierdzily ze owu brak a w ciąże zaszły [emoji6]

Eveee śliczna ty ! [emoji7] i piękne włosy [emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Dziewczyny, mam jeszcze jedno pytanie, może głupie ale dopiero od niedawna chodzę na monitoring cyklu. No więc, podczas ostatniego monitoringu w 12 dniu cyklu widać było 3 pęcherzyki: 2 po 11 mm i największy 14 mm, w którym widać było jeszcze jakąś małą kropkę w środku, zaraz przy wewnętrznej "ściance" .. co to było??

Niecierpliwa wstaw fotke.

PARAPLU 23.08 - kontrola

Wrzucę fotki jutro rano bo jestem w pracy do 22 dzisiaj i pewnie jak wroce to padne:) ale nawet dzisiaj patrzylam na zdjecia ostatniego usg i widac w pecherzyku w srodku cos co wyglaada jak kulka z ogonkiem :D jutro wrzuce zdjecie to mam nadzieje ze bedzuecie potrafily mi powiedziec co to moze byc :) wczesniej na zadnym usg tego nie mialam..

reklama
Do góry