No to "wpadłam " na chwilkę do Was

staraczki kochane

:-)
Wikula - doczytałam, iż miałaś laparoskopię, która wykazała liczne zrosty, kurde nie dość , że suwczki mamy podobne (datowo ) , to jeszcze laparo mnie czeka, tak jak Ciebie i podejżenie u mnie pada również na zrosty , które niby miałyby się pojawić od opercaji wyrostka

no zobaczymy, mam nadzieje, że już długo nie będziesz musiała czekać i szybko ujżysz wymarzone dwie kreseczki na teście ciążowym :-) a co do Iui myślę, że to świetny pomysł ...
Khaka - witam się i ja , miło mi ;-) Pisałaś coś o wykształceniu, a więc ja ukonczyłam licencjata z resocjalizacji, ale nie obroniłam, coś mi ktoś pisał o tym, że trzeba się do 3 lat obronić, a mi chyba juz te 3 lata minęly, teraz boję się, że wszystko ch .... stzreli, jutro jade na spotkanie z prodziekan, mam nadzieje, że bedzie okej
Iza 78 - czesc , zaciekwaiło mnie Twoje zajęcie, piszesz , że jesteś cenzorem internetowym, na czym ta praca polega ? Super, że możesz wykonywać ja w domu
Balbinka- ja wczoraj równiez cały dzien spędziłam na powietrzu, sprzątałam na działce ( kupilismy prawie zaraz pod domem ) i całe wakacje tam spędzamy. A że wczoraj puścili wreszcie wodę, to szorowałam wszystko cały dzien, no i wycinałam jak szalona, zeszło mi 6h :-)
Breee- koniecznie poszukaj innego lekarza, może w innym miescie ?
labo - dobrze mieć Cię wśród nas :-)
rurka- witaj
mama - Wrrrrrrrrrrrrr, ale tigera macie

A ja mam zamiar isc dziś do fryca i sie rozjaśnić...jeszcze bardziej...a co ?!