reklama

Staraczki Weteranki...

rruurrkkaa - pewnie, że możesz dołaczyć, niby niedługo się starasz, ale to i tak jest długo, wiem co czujesz, zawsze mnie denerwowało, jak któśmówił, że jeszcze mam czas i takie tam..

reklama
Dzięki kochana :)) miło jak ktoś rozumie, bo od dłuższego czasu ciągle słyszę "następnym razem się uda", "zobaczysz będzie dobrze"... i nie jest, rodzinka też zaczyna mnie wkurzać, tekstami "masz 25 lat, ja w Twoim wieku miałam już 2 dzieci" a co ja mogę poradzić, że się ciągle nie udaje? :(

No to "wpadłam " na chwilkę do Was :):) staraczki kochane :):):-)

Wikula - doczytałam, iż miałaś laparoskopię, która wykazała liczne zrosty, kurde nie dość , że suwczki mamy podobne (datowo ) , to jeszcze laparo mnie czeka, tak jak Ciebie i podejżenie u mnie pada również na zrosty , które niby miałyby się pojawić od opercaji wyrostka :(:( no zobaczymy, mam nadzieje, że już długo nie będziesz musiała czekać i szybko ujżysz wymarzone dwie kreseczki na teście ciążowym :-) a co do Iui myślę, że to świetny pomysł ... :)

Khaka - witam się i ja , miło mi ;-) Pisałaś coś o wykształceniu, a więc ja ukonczyłam licencjata z resocjalizacji, ale nie obroniłam, coś mi ktoś pisał o tym, że trzeba się do 3 lat obronić, a mi chyba juz te 3 lata minęly, teraz boję się, że wszystko ch .... stzreli, jutro jade na spotkanie z prodziekan, mam nadzieje, że bedzie okej ;)

Iza 78 - czesc , zaciekwaiło mnie Twoje zajęcie, piszesz , że jesteś cenzorem internetowym, na czym ta praca polega ? Super, że możesz wykonywać ja w domu :tak:

Balbinka- ja wczoraj równiez cały dzien spędziłam na powietrzu, sprzątałam na działce ( kupilismy prawie zaraz pod domem ) i całe wakacje tam spędzamy. A że wczoraj puścili wreszcie wodę, to szorowałam wszystko cały dzien, no i wycinałam jak szalona, zeszło mi 6h :-)

Breee- koniecznie poszukaj innego lekarza, może w innym miescie ?

labo - dobrze mieć Cię wśród nas :-)

rurka- witaj

mama - Wrrrrrrrrrrrrr, ale tigera macie :):):)

A ja mam zamiar isc dziś do fryca i sie rozjaśnić...jeszcze bardziej...a co ?! :-D

nagaplama - jak któś przechodził wcześniej jakieś operacje, to często pojawiają się zrosty, niestety... Możesz mieć zrosty na jajnikach i jak je uwolnią to wszystko będzie git:)) Może nam się uda równiez razem zajść w ciążę:))

wikulaa nie chce odbierac Wam nadziei, ale nie zawsze da sie usunac wszystkie zrosty, a szkoda, bo pewnie tez mam po usunieciu jajnika, ale ze moj ma masakrycznie slaba armie, to juz mnie to nie obchodzi

Nagapalma napisałam cenzor, ale to jest czyli moderator:nerd:, ale taki co tylko czyta i kasuje jak coś jest niezgodne z zasadami forum. W sumie prosta praca, tylko trzeba naprawdę szybko czytać i cały czas bardzo uważać. Chodzi o dyskusje pod artykułami z sekcji wiadomości, więc jeśli X wyzywa Y od głupków i palantów, to ja kasuję (obraza wspóldyskutanta) i to się nie pojawia, albo jeśli X pisze, że Za zamach w Smoleńsku odpowiedzialny jest Tusk to również kasuję (niesprawdzony zarzut).
Tak jak pisałam wyżej testują robota, który odwala za nas duuuużo pracy i to mnie martwi, umowę mam do 6 maja i jak nie przedłużą to takiej fajnej robótki już nie znajdę.

Bree , rurka witajcie...

Dzisiaj zrobiłam zakupy świąteczne i udało mi się dostać do fryzjera. Mam takie super samopoczucie , świeżo po fryzjerze :-) Nie wiem jak się uporam z tymi świątecznymi ciastami, bo dzieciaki ostatni dzień dzisiaj do przedszkola poszły i zaczyna się przerwa świąteczna. M ma nocki więc jutro i pojutrze do południa będę z nimi sama praktycznie, bo będzie spał w dzień. No, ale jakoś dam radę nie robię nic skomplikowanego w końcu - jedno ciasto z pudełka, drugie z woreczka a trzecie z krakersów, he he całe moje "pieczenie".

Ostatnia edycja:
Iza to musisz miec tez wiedze duza, zeby wiedziec co usuwac, bo na innym forum z doswiadczenia wiem ze kasuja czasem psty zupelnie niepotzrebnie, a zostawiaja posty ludzi z ktorymi sie znaja prywatnie np, taka ludzka niesprawidliwosc

amalfi u nas to niemożliwe, każdy robi ponad 2 tys. postów na zmianie i oczywiście są to dla nas anonimowi internauci. Oskarżają nas jedynie o sprzyjanie konkretnym opcjom politycznym, ale nie mamy czasu zastanawiać się nawet nad tym, czy ktoś jest z PO czy z PIS :-)

Odkąd mieszkam na Podkarpaciu miałam 3 prace, ale nigdzie się nie wynudziłam tak jak w biurach. Nie dość, że nie było co robić np. w sekretariacie słabo prosperującej firmy to jeszcze inni zagladają w komputer, co się robi :-) Z dwojga złego wolę siedzieć w domu i robić to, co robię niż wstawać o 5 rano i mykać na autobus, bo prawa jady u mnie brak i to się nie zmieni.

jestem już w domku,ale robota pali mi sie w rękach ,więc korzystam z weny na sprzątanie:-D

Rurka- witaj staraczko...mam nadzieje,ze uda sie Wam przed wyjazdem męża:tak:

Wikula- no miło ,ze tyle babeczek zagląda do dinozaurowego azylu:-D:-):-)

ale bedzie radośc jak którejś z nas-weteranek sie w końcu uda!!

zaraz przyjdzie do mnie znajoma ,która urodziła synka 3 m-ce temu po ubranka-ja mam sporo,ale ponieważ jeszcze w ciąży nie jestem to Jej pozyczę-dzieci tak szybko rosną więc na pierwszy rok życia bedzie miała ode mnie:tak:

Iza-&&&&&&& żeby robot sie nie sprawdził:no::-D:-D

Palemka- kochana ,powodzenia w fryca i czekam na fotkę piękności nasze:tak::tak:

Lilith- gdzie jesteś??
Lopop-co słychać??
Lolitka-jak dziś nastrój??

lece bo odkurzacz woła:-D
i pralka też krzyczy ,zeby ją włączyć:-D

reklama
Hej, hej, ja już po pracy :-D i mam już wolne aż do następnej środy.
Robi mi się obiadek, pranie w pralce, ale jeszcze sporo roboty zostało, więc zjem i do boju!
Witam nowe dziewczyny (niestety mam kiepską pamięć do nicków, więc wybaczcie:zawstydzona/y:)
Miłego popołudnia babeczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry