witam sie i ja-przy sniadanku i z koleżanką kawką:-)
Kahaka-cześć i miłego dnia w pracy
IZA-Jak tam ,wyspana??
mama05 stres był niewyobrażalny,tym bardziej,że beta nie rosła tak jak trzeba.W pewnym momencie w szpitalu straszyli mnie pustym jajem płodowym i potrzebą łyżeczkowania.Po kilku dniach,kiedy plamienie nieco ustało,wyszłam do domku i zaczęłam chodzić prywatnie.Plamiłam prawie do 20 tyg. i byłam początkowo na luteinie,potem na kaprogeście w zastrzykach.
A tak poza tym masz świetny wystrój pokoiku-po prostu super!!!
Szóstkowa mamo-ciężkie miałaś przeżycia,ale najważniejsze,ze masz synka koło siebie

co do pokoju to dziękuję

zawsze chciałam mieć w salonie jak najmniej mebli bo stawiam na przestrzeń
Wikula-no ja właśnie myślę o takim dmuchawcu ,ale na klatkę schodową

wiadomo jak dzieci wchodzą na góre to rączkami po ścianie i tak chciałam zrobic ,ale to w przyszłym m-cu-za ten szablon płacilismy 49zl+20 przesyłka a teraz bede chciała zamówić 2 dmuchawce(albo maki) i do pokoju Zuzi misie a do Dominika jeszcze myślę i chcę za jedna przesyłką
Cześć dziewczyny. Chciałam się do Was zapisać. Właśnie minęło mi 12 mcy starań. Uczciłam to dwoma przeryczanymi dniami. Szkoda gadać. Nigdy wcześniej nie zwątpiłam, nie traciłam nadziei. Starałam się nie nakręcać, podchodziłam do starań na luzie, ale ta rocznica podziałała na mnie jak strzał. Nagle dotarło do mnie, że równo rok temu wybrałam się do gina z informacją, że chcemy mieć dziecko. Mam takiego cudownego męża. Czasem myślę, że dostałam już od życia tyle, że więcej mi się nie należy. Ciężko mi z tym, moje dwie koleżanki właśnie dowiedziały się że są w ciąży. Miałam nadzieję, że może w tym cyklu i ja... ale niestety. Jeszcze Ci lekarze, wszyscy mają mnie w d...pie. Mam niedoczynność tarczycy - jedyny endo przyjmujący w moim mieście prywatnie jest beznadziejny. Mam dobrego gina, ale niestety za każdą wizytę kasuje 150,- same wiecie ile jest wizyt przy monitoringu - żadnych zniżek. Ryczeć mi się chce jak sobie pomyślę, że nie stać mnie by się dowiedzieć co mi jest, że nie mogę mieć dziecka. Przepraszam za tego pesymistycznego posta.
Bree-witaj,rozgość sie ..
nie przepraszaj-my tu wszystko rozumiemy,każda z nas ma swoja historię starań i każką to historia boli...bedziemy się wspierać bo rozumiemy...i to właśnie o
zrozumienie najbardziej chodzi...
przytulam i podaję czekoladę i chusteczki-wytrzyj nos-pierś do przodu i walczymy

!!!!
Czesc Kobietki moge sie dolaczyc?
W tym roku skoncze 30 lat staramy sie o pierwsze dziecko od pazdziernika 2008 ... (weteranka). W zeszlym roku o tej porze sie udalo na 7 tyg i 1 dzien po czym okazalo sie ze to ciaza pozamaciczna. Mialam laparoskopie i usuneli mi lewy jajowod

od lipca staramy sie tak na przemian sa miesiace ze robie testy owulacyjne pilnuje przytulanek w te dni sa tez miesiace ze sobie odpoczywamy i nie liczymy dni plodnych. Po swietach moja lekarka powiedziala ze wysyla list(mieszkamy w uk) do kliniki nieplodnosci zeby tam sie nami zajeli. Wszystkie badania wychodza nam dobre jedyne czego nie zrobilam to wrogosc sluzu. Jest tylko jeden problem moj maz po tych wszystkich przejsciach nie chce sie zgodzic na jakiekolwiek moje badania znieczulenia itd. Poki co jest przeciwny tej klinice powiedzial ze za bardzo sie boi o mnie. On sie poddal i mnie nachodza mysli ze my dziecka to miec nie bedziemy. Sama nie dam rady walczyc. Poprzednia ciaze przeplacilam depresja i nie jestem juz tak optymistycznie do tego wszystkiego nastawiona. O co chodzi wszystkie badania ok a dziecka nie ma. Przepraszam za smutnego posta.
Mama watek jest swietny.
Wikula witam witam :*
Lolitka nasza skarbnico wiedzy pisalysmy razem z tego co sie nie myle na watku staraczki 2008 (albo 2009) pozdrowienia. Uda nam sie wszystkim. Zobaczysz
Pozdrowienia dla wszystkich mam nadzieje ze poznamy sie lepiej i szybko zmienimy nazwe tego watku.
Mari-zrób to badanie na wrogość śluzu i bedziesz miała komplet..może tu jest cos nie tak...kurka to tak jak u Palemki-przebadani oboje wzdłuż i w szerz a przyczyny nie ma

ale pisz z nami-razem damy radę pozbierac sie po kolejnym nieudanym cyklu-oby było ich jak najmniej
Labo-cześć i również zapraszamy

dzieki za artykuł -lece czytać.
wszystkie babeczki pozdrawiam i życzę smacznej kawki
Balbinka- Powitac

) dasz wiare ,ze w Poznaniu nie ma Obi...
ale nic..mam swój ulubiony sklep-centrum ogrodnicze-wieeelkie gdzie jeżdżę jak mnie dło łapie i tam na pewno coś upoluję

)
a ostatnio jedna osoba sprzedała mi patent-z storczyki od czasu do czasu trzeba zakwasić-cytryną

) poprostu pokropić na te wierzchnie korzenie i podobno super działa!
i brawo za postawę

-nie wolno sie poddawać-ja najbardziej kibicuję tym z Was które walczą o pierwsza dzidzię!!!!