reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

Jerra- aaaa,bo ile można być żabą ??:)))) ktos mnie pocałował i zmieniłam sie w psiaka ;)
n020.gif

reklama
Planow tyle ze nie wiem od czego zaczac... wczoraj przedawkowanie kofeiny poskutkowalo wzielam sie za robote dlatego dzis znow pije kawe :) Jutro znow do pracy wiec musze sie dzis wyrobic choinke ubrac, dokupic troszke ozdob.. niby mam wolne a wiecej robie niz w pracy :)

Do tego (.)(.) mnie bola bo wczoraj jak bylam wyrzucic smieci to nie zamknelam kurtki i chyba sie przeziebily bo pieka :(

Jerra zakładaj kurtkę -juz nie pogoda,żeby latać bez kurtki;)

ja miałam dzis jechac do kumpeli a potem na zakupy,ale...czekam na smsa od męża czy forsa juz jest na koncie..
i tak trochę w zawieszeniu jestem.
posprzatałam dom,zaraz oko maluję i czekam na info od Toma.

a mi M wlasnie znow samochod zabral :( A tramwajem nie chce mi sie do miasta tluc... wiec zostal tylko malutki pasazyk handlowy.. ale w przyszlym tyg tez mam 4 dni wolnego wiec wtedy wydam kase :)
A kurtke mialam tylko nie zapieta :)

Carola- zebrało mnie na wymioty jak na to patrzyłam i musiałam przełączyć!!!!!!!
c004.gif
c004.gif
c004.gif
c004.gif
c004.gif
c004.gif
Mną wstrząsnęło...a najbardziej zachowanie ''rodziców''

słuchajcie a wiecie co u Mmmm? nie odzywa się ostatnio, nie wiem co jest?

Mmm padł komputer i biedaczka męczy się bez:(

cześć dziewczyny ,muszę Wam powiedzie coś ważnego do powiedzenia ,sorki że tak wpadam ale byłam u gin i tak w ogóle to wszystko dobrze ,ze mną ale powiedziałam jej ,że staramy się o adopcję od nowego roku ,a Pani dr powiedziała ,że 6 grudnia przyjęła poród dwójki dzieci chłopczyka i dziewczynkę i są oddane ,matki się zrzekły i na chłopca Mikołaja już się zgłosili rodzice a na Mikołajkę nie ma i w poniedziałek idziemy ją zobaczyć :-):-):-) i mamy duże szanse ,żeby niunię zabrać do siebie:-D:-D:-D

Zuzanka miliardy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, fantastyczna wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dopiero wstałam,zaraz trzeba się ogarnąć zwłaszcza,że Ninka jest w domu dzisiaj.
Przesyłam pozdrowienia od Palemki:)

Gdzie nasze ciężarówki???
Bree,Błonka?
Błonka mam pytanie...jak brałaś Clo to wzięłaś 3 na raz czy 3x1 ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry