reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka-no widzisz...to dobre wieści dzidzia rośnie..nie martw się kochana choć wiem ,że łatwo pisać..daj Niuni czas-na nastepnym usg będzie juz serduszko jak dzwon!;)

Boże święty Błonka mało zawału nie dostałam jak przeczytałam Twojego posta. Kochana spróbuj myśleć pozytywnie, nic innego nam nie zostaje. Dziewczyny maja rację. Ja poczytałam trochę w internecie i faktycznie dziewczyny piszą że najpierw serduszka nie było a za tydzien już waliło jak dzwon. Faktycznie 6 tydz. to może być za wcześnie. Cholera szkoda że poszłaś dziś i się teraz będziesz zamartwiać. Ja wierzę że będzie wszystko dobrze tylko Twoich nerwów mi żal.

Dziewczyny ja się nie pojawiam ostatnio bo w pracy nie mam jak a w chacie ciągle śpię albo chce mi się rzygać i leżę.Ale czytam Was.
No i przesyłam mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Carola współczuję @ i gratuluję uzdolnionych dziewczynek. Oglądałam prace - śliczne.
Wiki jak też mam dwa koty i taki sam problem z choinką :-)
Mama śliczny awatar, ja tez marzyłam o spadku z 67 na 60 przy 170 cm. Teraz raczej lipa z odchudzania chociaż i tak waga spadła na 65 przez to że nie mam apetytu.

Carola a Twoja sunia to w jakim wieku? Moja jamniczka chorowała na ropomacicze i miała właśnie w trakcie cieczki (później nawet bez cieczki) własnie takie wydzieliny ropne to wyglądało jak nasienie.

Carola - nic nie poradzisz to jest miłość, hehehe

Błonka - spokojnie, jeszcze jest czas na seduszko, ja naprawdę wierże, że na następnej wizycie będzie pięknie biło!

Zuzanka - mocno trzymam za was kciuki&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry