Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mama- najważniejsze, że szefowej zależy na tobie i że postara sie coś z tym zrobić. Jednak czasami pracodawcy potrafią docenić dobrego pracownika. W dzisiejszych czasach to rzadkość.
Gusia mówie Ci jaki młyn to szok!! a najgorsze pewnie jeszcze nastąpi jak sie jedna laska dowie ,że kierowniczką nie bedzie.....
póki co mam czysta kartę u szefowej i to najważniejsze..
teraz bedę dopiero w pracy we wtorek to się okaże jakie nowe rewelacje będą;/;/
dzieci graja w domino a ja się biorę za sprzatanie.
Witam sie..
Oj dawno mnie nie bylo.. ale to praca co swiateczne zakupy... Naszczescie juz mam ciasta popieczone dzisiaj tylko zrobie jakas salatke, popiore, posprzatam dom i moge swietowac. A i musze prezenty popakowac a jest tego troszke A jutro ostatni dzien do pracy!!
Gusia no to jak tempka wysoka to znaczy ,że progesteron wysoki a on rośnie w ciąży-wiec &&&&&&&&&&&
zaciskam!
a brałas lutkę albo dupka?
testowałaś?
ja miałam też 37 tempkę ale potem spadła przez 2 dni i @...
no i dziś 5d.kolejnego cyklu..
a dziekuje usiade odpoczne chwilke.. bo z tego biegania @ przyszla w 22 d.c. No nic no chyba ze to plamienia
ja wczoraj pojechalam do centrum hndlowego i zaparkowalam dalej niz normalnie z malzem bo on jam ma isc do reala to musi tam pod samym wejsciem zaparkowac.
No wiec zaparkowalam tak ze mialam caly pasaz przejsc.. i co.. no i trafilam na likwidacje sklepu drogeryjnego ala Duglas i nakupywalam kremow i serum Diora, Kenzo, Lacome za od 5 do 15€ gdzie normalna cena jest powyzej 50€.. takiej okazji przegapic nie moglam i nakupywalam kilka p i e r d o l o w pla rodzinki... i jak obliczylam ile stracilam na same prezenty to wyszlo przeszlo 800€.. wiec niezle ale powiem wam szczerze ja kocham kupowac prezenty w sumie ja nic nie musze dostac ale jak rodzinka zadowolona to sie bardzo ciesze
Mama - testa robiłam w niedziele i jedna wielka krecha, a dupka brałam od 16dc do 25dc. Zwykle cykle miałam 28-29. Miałam też plamienie 31 ale tylko jednorazowe przy podcieraniu potem cisza. Pewnie znów mi sie coś rozlegulowało szkoda że przed świetami......