Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zjola- a ty z jakiej miejscowości, bo ja tez ze śląska
Trzymam sie mocno bo mam dla kogo - może nastęnym razem ( jednak powoli godze sie z myślą, że bedziemy tylko we trójke a szkoda.....)
Gusia - Gliwice My też we trójkę i to bardzo wymieszaną jesteśmy. Mój syn nie jest synem mojego M i stąd decyzja o wspólnym potomstwie, chociaż wiek już mam słuszny, niestety.
Mari - ja też nie robię testów i nie mierzę tempki a moje dzieciaczki miały by już przeszło rok i pół roku. Niestety stało się inaczej. Może kiedyś się uda, czego Tobie i sobie życzę.
Dziewczyny uda się. Musimy w to wierzyć. Widocznie to jeszcze nie czas na nas - ale wierze w to że zostanie to nam wynagrodzone. Trzymam za nas &&&&&&&&
Gusia tulę..ale głowa do góry ..musimy walczyć-taki nasz los-popłacz sobie żeby żal wywalić i po @ do pracy rodacy...jaki mamy wybór?????????
ale tulę bo wiem jak jest przykro w 1szy dzień @..
Błonka jak tam Suzi w tym szpitalu????????????????????
witaj mama - ja twarda jestem - nie poddam się aż mi ktoś nie powie że nie mogę mieć dziecka a do tej pory tego nie usłyszałam wiec walczę i walczyć będe
Gusia brawo!!! tak trzymać !!
ja już prawie 2 lata walczę o kolejną dzidzię i też załamania przechodziłam....ale chcemy powiększyć rodzinkę więc działamy-mimo,że wiatr w oczy i płaczę..
pamiętajcie staraczki-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!!!!!!
u nas juz posniegu-wszystko topnieje-piaskarka dziś juz na osiedlu u nas była więc nie bedzie slisko bo snieg był ubity ,ale teraz temp.na + to sam sie topi bez piasku..