Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jedziemy do Jeleniej Góry :-)do moich sióstr ,które się tam zadomowiły Carol jak lekarz kazał to pewnie,że bierz do końca aż @ się pojawi w końcu oni wiedzą więcej niż my ,chociaż czasami w to wątpię
ja mam 4 dni do @ i tak mnie sysunie swędzą jakbym nie myła ich z miesiąc
Carola kurka dziwne coś z ta lutką..mi zawsze gin tłumaczył ,że @ przychodzi jak progesteron spada...a lutka to progesteron...żebys teraz nie "zablokowała" sobie @...
oczywiście byłaś na badaniu i wiadomo -gin to gin...ale nie słyszałam,żeby brać aż do @
ja wiem ,że dupka czy lutkę bierze się po potwierdzonej owu przez 10 dni ..
no ,ale skoro kazał brać to bierz...
Lopciu dziekuje, narazie jednak chyba skupie się na witamkach zobaczymy jak wyjdzie... jakie beda skutki. a jak nie pomogą to potem może gin zaleci dupka.. zależy od winików też.
Narazie nie świruje
Błonka chwytam porcyjkę fluidków i GRATULUJĘ ,śliczna ta kruszynka :-) mama05 również pozdrawiam
ja też miałam zawsze przez 10 dni luteinę ,odstawiałam i @ przychodziła .... Kinga85 pewnie kochana nie ma świrować ,trzeba się czasami zdać na naturę
a ja zrobiłam już stópki swoje ,wykąpałam się i będę pazurki malować ,muszę wypić febrisan to może polepszy mi się nie lubie takiego byle jakiego samopoczucia