agnieszkak2
Fanka BB :)
jemu zostało tylko nasienie i mi to usg...:-( jestem dzisiaj zła i jak odmowi badan to go rozniose

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wiecie mnie to nawet przyjscie @ po takim dlugim okresie starankowym juz nie wkurza. Jedyne co mnie wkurza to ze wciaz wokol mnie w pracy wsrod znajomych ciagle ktos zachodzi w ciaze. I nie chodzi mi o zazdrosc ani nic z tych rzeczy wkurza mnie po prostu moja bezsilnosc ze nic wiecej nie moge zrobic zeby doczekac sie upragnionego cudu. Chodzi mi oczywiscie o to zeby zajsc naturalnie. Porabane to wszystko. Coraz bardziej zamykam sie w sobie przez te trudnosci.![]()

jeera, ja też się starałam 2 lata, a teraz zobacz! Ale powiem Wam, że coś jest w tym, że ciąża przychodzi w niespodziewanym momencie. Ja zaszłam w cyklu, który spisałam na straty, bo mąż wyjeżdżał.
A mnie juz ogarnela obojetnosc... naprawde... Ale jak macie juz jedno dziecko to musi sie wam udac!! Poprostu zrobcie badania (wiem latwo sie mowi.. bo my tez mielismy isc a spenialam)....
U nas wkoncu wyszlo sloneczko!!!