reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Szukam szukam w necie cos o TSH i znalazłam chyba coś madrego:-)
Więc skoro juz ide robic prolaktyne z obciazeniem to zrobie sobie odrazu Ft3 i Ft4 .Otóz cytuję:
"FT3 - zdarza się nieco podwyższony lub granicznie wysoki poziom w stanach umiarkowanego niedoboru jodu. Towarzyszy temu prawidłowy, ale też granicznie wysoki poziom TSH "

fluidki łapię chętnie:)
mało pisze teraz bo nie mam czasu za bardzo
wieczorem moze sie uda

agnieszka powodzenia przy testowaniu&&&&&&&&&&&&& mocno 3mam kciuki! :-) i widzę tu jutro II:tak:

Agnieszko i Błonko - kciuki za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam wszystkie babeczki.
Dzisiaj w pracy mam totalny zakręt, więc nie pisałam i dużo raczej nie napiszę.

Zrobię tu konkurencję w sprawie przekazania 1-go % podatku.
Moja propozycja jest w linku widniejącym na mojej sygnaturze. Dziewczynka urodziła się zdrowa i w wyniku sepsy amputowano jej obydwie nogi aż do pachwin. Zbierają na protezy.
Jak macie ochotę, to pomóżcie.
amelka2.jpg

Ach i jeszcze jedno!
Malami - witaj :)

Ostatnia edycja:
jeera, Nie wiem po czym to wnioskujesz, może jakieś konkrety? Nie przypominam sobie, żebym pisała coś, co mogłoby Cię urazić....Po prostu kłucie jajnika to nie od razu torbiel, może być równie dobrze na @ albo na ciążę...

Tylko nie wiem czy doczytalas.. ale ja napisalam jeszcze wczesniej ze myslalam ze ma juz @... wiec w takim razie @ nie bylo by ani na ciaze ani na @... pozniej napisalam ze jednak zle przeczytalam...
I chyba lepiej napisac ze taka mozliwosc toz wchodzi w rachube a nie... "no o klucie jajnika to tylko na ciaze"... Zycze zeby sie udalo ale niekoniecznie moje zyczenie musi sie spelnic prawda??

Z tym wozkiem tez pisalas jakbys miala pretensje do mnie ze napisalam ze nie wiem czy te male kolka z przadu sa wygodne.. i ze wlasnie one mi sie nie podobaja w wozku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry