reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Jol jol :) Ja sie witam po jedniodniowej przerwie, spedzonej na jezdzeniu samochodem z mezem :) Wczoraj przejechalismy cos kolo 600km.. z jednego miasta do drugiego w odwiedzaniu znajomych bylo super... chociaz juz pojawila sie @.. dzisiaj jest dobrze bo mam wolne to moge sobie odpoczac a nie smigac w pracy z bolacym brzuchem :)

A ja oprócz odwiedzenia dziadków nie zrobiłam dzisiaj nie pożytecznego...jeera zawstydzasz mnie:zawstydzona/y:

oj tam oj tam :) ja uwielbiam jak domek jest super posprzatany, wszystko pachnie.... a i ostatnie pranie juz wyprane sie suszy wiec jest dobrze :)

Agnieszkak mi tez sie dzis glupoty snily... tylko ze ja znowu urodzilam chlopczyka a moj odnas odszedl ale ja bardzo czesto mam glupie sny ktore sie nie sprawdzaja :) oj nie przejmuj sie.. u mnie to juz chyba 30 cykl i co.. doopa.

Wikulaa no Ty sny tez masz super :P

Kwiatuszekg20, Zjola, Carola, Mama witaj :)

No nie ale mialyscie produkcje... wkilka minut przeczytalam :( Oj nie staracie sie nie staracie :P

niestety przeczucia @ ale sie wzielam za porzadne sprzatanie wczoraj w dzien nic nie robilam tylko spalam a dzis musze w koncu przynajmniej nie mysle tak:-(

a jedyne co jest inne to jajnik ja chyba dziwna jestem boli jak na owulacje to co ja zamiast @ owulka haha

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry