reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hejka Kochane :*
ale dziś noc miałam sniło mi sie że zaszłam w ciąże ale nie ze swoim o matko głupie sny zrobiłam test i potem jakis smieszny na ojcostwo :szok:
wczoraj sie położyłam a brzuch mnie bolał chyba @ sie zbliża bo cycki prawie nie bolą:-(
miłego dnia :*

a mi się dzisiaj śniło, że miałam rodzić, dlatego pojechałam do mojej ginki, ale nie do szpitala tylko do domu i mialam straszne bóle na podwórku, na mokrym trawniku...
RAno jak się obudziłam to myślałam, że może brzuch mnie na @ bolał i właśnie ją dostałem, ale póki co jest sucho...

Agnieszko - rozumiem, że do terminu @ masz jeszcze dwa dni. Nie oczekuj, że przed terminem spodziewanej @ wyjdzie coś innego niż cień. Mojej koleżance test wyszedł dopiero tydzień po terminie @.

Zjola ja wiem ale mi moja głupia głowa podpowiada zrób a potem wiadomo czym sie kończy:-(
ryczeć mi sie chce nie potrzebnie weszłam podczytac watek na którym kiedyś sie udzielałam tam juz nawet te dziewczyny ktore przyszły pozniej sa nawet w 30 tygodniu a ja nic czy ja tez nie moge miec dzidziusia:-(przepraszam ze smece ale nie mam teraz do kogo do dziecka nie bede

reklama
Agnieszko - moje pierwsze Aniołkowe dziecko miało się urodzić 30 września 2010 roku a drugie dziecko 29 maja 2011 roku. Obydwie te daty przeminęły. Moje koleżanki z forum już dawno urodziły dzieci, niektóre są w ciąży po raz drugi i znowu mnie wyprzedzą ale ja walczę dalej. Nic innego mi nie pozostaje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry