reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Mój robił badania 3 razy. Dwa razy wyniki były słabe, bo plemniki nie ruszały się po 24 godzinach. Potem się leczył i ostatni wynik pokazał, ze jest wszystko w porządku. Za to u mnie wylazły zrosty w macicy :( Jak nie kijem go to pałką.

Agnieszko - mój chodził do mojego ginekologa, który był zarazem seksuologiem i znał się też na męskich dolegliwościach. Widać był dobry, bo go wyleczył :) Teraz jednak chodzimy do kliniki leczenia niepłodności. Gdyby M miał problemy, to miałby fachową opiekę na miejscu. Za pierwszym razem jednak mój M był u androloga, można też pójść do urologa.

wiecie co stwierdziłam ze nie robie testów bo potem jestem rozbita cały dzień....jezeli nie przyjdzie to ok niby powinna przyjsc 26 w ten sam dzien mam umowione usg najwyzej jak dostane to przesune trudno......ale mam nadzieje ze jakis pecherzyk gin zobaczy

Witam moje panny wpadłam was odwiedzic u mnie wszystko ok czekam na @ albo i nie
dowiedzialam sie dzis ze juz za dlugo biore luteine (9mies) i moze tez to utrudniac zajscie ale nie wiadomo
Tesknie za wami bardzo
wklejem dane gdyby ktos chcial pomoc
Całuje wszystkie z osobna
buziaki mam nadz ze szybko wroce

Zobacz załącznik 429219

Mari - ja o tobie co jakiś czas myślę i bardzo ciekawa jestem jak tam u Ciebie! Mam nadzieję, że uda wam się naturalnie!
Ja już kolejny miesiąc męczę się z bakterią...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry