Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zjola.. nooo.. ale ciesze sie bo przynajmniej robi mi sniadania kolacje, chodzi mi na zakupy ja w sumie tylko ogarniam i obiady mam.. a no i mi zmywa złoty chłop!!! ale bałaganiaz nieziemski
Błonka, dowiedziałam się na połówkowym, potem w 29 tyg się potwierdziło. Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianki przy porodzie
Oj dziewczynki, tylko wam się wydaje, że tak ciąża mi szybko leci. Mnie się ciągnie okropnie. To na pewno dlatego, że trudny to dla mnie czas psychicznie, no i w domu ciągle siedzę, 5 tygodni już leżę....
No ale jeszcze 2 tygodnie leżakowania.
Błonka - Mój strasznie nie lubi wszelkiego rodzaju dokumentów ale, ze nie chce wyrzucić przez przypadek czegoś ważnego, to układa całe stosy makulatury po całym mieszkaniu. Zbiera rachunki ze spożywczego i wyniki badań, które robił 5 lat temu, wszystkie reklamy i rachunki(nie ważne, czy zapłacone) a nawet listy zakupów, które mu piszę. Ja potem muszę ogarniać te wszystkie papierzyska, chociaż też tego nie lubię
Kasia - leżakuj, bo potem biegać będziesz non stop.