reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Danao - witaj!!! Zapraszmy:))

jeera - ale mi smaka tym naleśniczkami narobiłaś...

Kinga - przez ciebie też mi slinka cieknie! Jutro zabiorę się za gofry:))

zjola - to fakt, trochę kogoś nie ma i potem jest taka nadprodukcja, że nie idzie ogarnąć, ale ot w sumie fajnie, dobrze, że jest zainteresowanie tym wątkiem!

agnieszka = trzymam &&&&, żeby cień zamienił się w porządną krechę!
Wszystkiego dobrego dla synka!!!!!!!!!!!!!!!

Już jestem po śniadanku, zaraz muszę się zebrać, bo dzisiaj do dziadków w odwiedziny jadę:)

Agnieszko - szkoda, ale @ może jeszcze nie przyjdzie?

Wikulaa - na wszystkich watkach tak jest, ale tak jak mówisz, dobrze, że piszemy sobie i większość nie ucieka, bo człowiek się przyzwyczaja do znajomych :)

bie lubie tych dni przed @ zaczynam fiksować chyba wszystko sie okaze przez pare dni a fiksuje bo nie powinnam miec sluzu a mam ale czasem przeciez zdaza sie inaczej i szyjka taka w sciane sie wbila dziwnie:szok:

Agnieszko - wrzuć na luz i poczekaj na rozwój wypadków, bo sfiksujesz! @ nie ma, objawy często są te same na @ i na ciążę, więc poczekaj cierpliwie.

wiem o tym ale gdybay nie ta luteina to bym sie chyba nie zastanawiala czy moge byc bo pewnie przy pierszym bólu na @ bym juz stracony cykl robiła
ale lece sprzatać to sie rozerwe troche mojemu małemu wolne zrobiłam wiec troche sie znim pobawie

reklama
hej Kochane :* ja tez u wielbiam naleśniki ale wstyd sie przyznać ze ich nie lubie i troche nie umiem szlak mnie przy nich trafia:wściekła/y:
Jerra ale jeszcze nie przylazła wiec nie ma @ jest nadzieja :tak:ja nadal trzymam mocno &&&&&
MIłego dzionka :*
Hmmm,ja też tak miałam z naleśnikami aż do zeszłego tygodnia ale nasza koleżanka Mmm... dała mi super przepis i teraz jestem mistrzem naleśnikowym:))))

Witam sie z moimi nalesniczkami... pycha!!! Nie wiem czy wtranole 2 ale mam polowe z dzemem truskawkowym, polowe z musem sliwkowym i jednego z serkiem homogenizowanym waniliowym.... <dzieli sie>

Nie wkurzaj proszę głodnego..........jak mi się chce jeść!!!! A siedzę w pracy:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry