Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie!
Czy moge sie do Was przyłączyć? Myślę, że mój staż starań jest już na tyle długi,że mogę powoli zacząć nazywać siebie weteranką. Moje starania trwają już 16 cykl, właściwie lada chwila zacznie mi się 17.
Witam sie z moimi nalesniczkami... pycha!!! Nie wiem czy wtranole 2 ale mam polowe z dzemem truskawkowym, polowe z musem sliwkowym i jednego z serkiem homogenizowanym waniliowym.... <dzieli sie>
Danao - coś mi się tak wydaje, że Cię skądś znam i chyba mi świta z "Mamusie w 2012 roku". Pisałam tam ale krótko, bo w tym roku chyba mamą nie zostanę. Jeżeli się uda, to może w 2013. Szkoda, ze twoje starania się przedłużają Ale w kupie siła! Damy radę!
Agnieszka - tu niejedna już cień cienia miała. Trzymam kciuki, żeby to nie były zwidy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zjola dokładnie. Od początku mojej obecności na bb udzielam się na tamtym watku. No ale, czas płynie, a jak dotąd starania nie sa owocne. Czekam teraz z niecierpliwościa do czwartku i idę wykonać badania, po raz kolejny poziom progesteronu i prl.
Dziękuję za miłe przyjęcie :-)