K
Kinga85
Gość
agnieszka:-)...... na spokojnie. lada dzień się wyjaśni czy się udalo! ja mocno 3mam kciuki!
życzę dzidziusia.
caroline coż przykro że tak sie wam nie układa... w związku ważne są rozmowy, kompromisy i szacunek do drugiej osoby. O miłości to nawet nie musze wspominać.
My z mężem jesteśmy ze sobą od 7 lat.. docieramy się cały czas.. różnie bywało i bywa. Kiedyś nawet mieliśmy się już rozwieźć,ale pomyśleliśmy o dziecku i o tym że przecież dażymy siebie miłością. Kłótnie są i beda, bez nich byłoby nudno. trzeba umieć ze sobą rozmawiać. i czasami przemilczeć..
życzę dzidziusia. caroline coż przykro że tak sie wam nie układa... w związku ważne są rozmowy, kompromisy i szacunek do drugiej osoby. O miłości to nawet nie musze wspominać.
My z mężem jesteśmy ze sobą od 7 lat.. docieramy się cały czas.. różnie bywało i bywa. Kiedyś nawet mieliśmy się już rozwieźć,ale pomyśleliśmy o dziecku i o tym że przecież dażymy siebie miłością. Kłótnie są i beda, bez nich byłoby nudno. trzeba umieć ze sobą rozmawiać. i czasami przemilczeć..
co do bety to bym musiala do lublina jechac bo u nas po jakis dwoch dniach przychodzi wiec jak bym zrobila to juz moze na tescie wyjdzie mam te czułe 10