reklama

Staraczki Weteranki...

agnieszka:-)...... na spokojnie. lada dzień się wyjaśni czy się udalo! ja mocno 3mam kciuki!:tak: życzę dzidziusia.

caroline coż przykro że tak sie wam nie układa... w związku ważne są rozmowy, kompromisy i szacunek do drugiej osoby. O miłości to nawet nie musze wspominać.
My z mężem jesteśmy ze sobą od 7 lat.. docieramy się cały czas.. różnie bywało i bywa. Kiedyś nawet mieliśmy się już rozwieźć,ale pomyśleliśmy o dziecku i o tym że przecież dażymy siebie miłością. Kłótnie są i beda, bez nich byłoby nudno. trzeba umieć ze sobą rozmawiać. i czasami przemilczeć..

reklama
dzieki ale ja i tak sie boje niby jak o Matiego sie staralismy przewineło sie wesele i tez pilam fakt to bylo troszke wczesniej bo okolo owulki wtedy takze mam zdrowiutkiego syna ale im starsza tym bardziej przerazona jestem:-(czytam na innych forach i wiele dziewczyn nawet wiecej pila niz ja nawet pare dni a nie jeden i maja zdrowe dzieci
wiecie ja nie chce sie za wczasu cieszyc ale tak dziwnie sie czuje :baffled: co do bety to bym musiala do lublina jechac bo u nas po jakis dwoch dniach przychodzi wiec jak bym zrobila to juz moze na tescie wyjdzie mam te czułe 10

ja pamietam pare dni przed zrobieniem testu w ciaży z fifim zaliczyłam z mężem dużą impreze i wiem że mało wcale nie wypiłam. nie wiedziałam jeszcze o ciąży nawet. i mam zdrowego fajnego syna:) nie ma co sie piescic tak ze sobą też uważam.. i odmawiać wszystkiego. co ma być to i tak bedzie. NIe martw się tak :*

z jednej strony to moge byc zawsze jest prawdopodobienstwo ale przeciez nie moge wariowac i dmuchac tak jak mowisz na wszystko :tak:oby wszystko ok było teraz tylko trzymac mocno kciuki aby sie dobrze ułożyło dzieki troche sie uspokoilam :*:*:*

Carola - zawsze jednak jest nadzieja, że wam się wszystko ułoży!

Jeera - podła @...ale może jednak nie zawita!!!

Agnieszka - nie można wariować i odmawiać sobie wszystkiego, trzeba zachować zdrowy rozsądek, do momentu zrobienia testu trzeba normalnie żyć, bawić się cieszyć się życiem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry