reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Witam witam :)

Ostatnia poszla pierwsza przyszla :) Moj szedl do pracy i mnie obudzil... a jak sie rozbudze to ciezko zasnac znowu a jak juz zasne to pownie bym spala do 12... ale znowu czemu nie... mam wolne :)

A nie mowilam jak napisze ze @ nie przyczodzi to przyjdzie jak bede pisala ze nie przychodzi... wlasnie czuje pierwsze bole podbrzusza na @ wiec za jakies 2-3 dni zawita :)
eeeee... wcale tak nie musi być!!:no: no coś ty :-) &&&

Witam was
dziś mam wolne i bardzo się cieszę z tego powodu.
należy mi sie bo pracy w firmie full i naprawde nie opierdzielałam się ostatnio heh:cool2:

Miłego dnia życzę

u mnie dziś zakłócona tempka niestety.

hej Kochane :* ja tez u wielbiam naleśniki ale wstyd sie przyznać ze ich nie lubie i troche nie umiem szlak mnie przy nich trafia:wściekła/y:
Jerra ale jeszcze nie przylazła wiec nie ma @ jest nadzieja :tak:ja nadal trzymam mocno &&&&&
MIłego dzionka :*

agnieszka 100 lat dla syneczka z okazji urodzinek! :-):tak:

ja przepadam za naleśniczkami ale bardziej wolę gofry! dziś własnie mamy dzień robienia goferków :-p co niedziele

nie mam mleka :( chlip chlip..... a mialo byc tak pieknie :( Ale w zamrazarce znalazlam pierogi z kapusta i grzybami wiec obiad gotowy :)

Glofery tez uwielbiam.. ale nie mam gofrownicy ;( A ja naprwde chce nalesniczka .... moze dodam wody i troche mleczka kondensowanego???

Agnieszkak 100 lat dla syncia!!!!
Oj nie nie nie ja wiem ze @ przyjdzie a pozatym sie skusilam w piatek i test byl negatywny...

Kinga , Jeera bardzo dziękuje w imieniu synka :*:* aj pamietam to jak dziś co o tej porze robiłam na porodówce wydreptałam ścieżke na korytarzu ze skurczami przed porodówka :tak: a Mateunio sie urodził o 12:10

ale sie dziwnie czuje dzis chyba se pecherz przeziebiłam i nie mogłam spac przez cycki zrobiłam dzis test wiem że za wczesnie ale mam te czułe 10 cos wyszło ale ja w cienie nie wierze jest to bardzo delikatne aparatem nie zrobie zdjecia nie chce wariowac i sie cieszyc bo wiem ze krecha daje ciaze a nie cien ;-)

reklama
agnieszka dobre podejscie masz, mocno trzymam &&&&&&&&& za ciebie:)
jera naleśniki robi się też z wodą oczywiscie! :tak: bardziej dietetyczne są wtedy ale tak samo dobre.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry