reklama

Staraczki Weteranki...

ja śpiąca to jestem cały czas, hehe więc nawet nie uznawalabym tego za jakikolwiek objaw, hehehe, no ale u mnie w tym cyklu nie bylo starań, więc już bym chciala, żeby wtedota przylazła, bo w sobotę mam imprezkę w firmie małża i wolałabym, że małpy juz nie było...

jeera - udało ci się z tym wolnym:)) pani w biurze moglaby się tak co weekend mylić, mialabyś więcej wolnego:))

reklama
ja mam usg 26 w tedy tez moze przyjsc @ a jezeli nie przyjdzie to pojde na nie i ciekawe czy cos by było widac jakby sie udało?? fajnie jakby sie w końcu udało:tak:

jakaś kropka by mogła być widoczna, zależy od sprzętu jaki ma gin:)
Chociaż moja ginka robi mi usg 2-3dni po podaniu pregnylu, żeby potwierdzić owulkę, a potem juz nie chce, bo wychodzi z założenie, ajkby coś się udało, to przez pierwsze 3-4tyg. lepiej tam nie gmerać...

Jeera,nie gniewam się.
Połączyło nas uczucie i chęć bycia razem ale niestety nie było idealnie od początku,myślałam, że się wyklaruje ale niestety czas mija i nic lepiej nie jest. Jest gorzej. A ja jeszcze jestem z tych co pamiętliwe i każda,nawet najmniejsza wymiana zdań zapada mi w głowie i pęcznieje...Chyba nie nadaję się do związków.

Carola smutne to... a moze powinniscie odpoczac od siebie?? Nie wiem co poradzic.. w sumie u nas na poczatku byly jakies *******y ale to bylo chyba to docieranie sie... a ja jeszcze jak mi odbije to szukam zaczepki ale za to moj M jest spokojna dusza i jak sie wkurze na niego to on cos glupiego odwali ze zaczynam sie sniac i pozniej sobie uswiadamiam ale ja glupia jestem bo o byle gowno sie chce poklocic. I w sumie moj nie uznaje cichych dni, zawsze sparamy sobie wyjasnic wszystko...

Watpie Carolus zeby to uczucie w ciagu roku wylecialo.. moze jednak porozmawiajcie razem co was wkurza w drugiej osobie, wierz mi ze naprawde warto!!

Caroline ja naprawde bardzo współczuje nie będe sie wypowiadać ale to jak postapisz bedzie napewno słuszne z Toba zrób jak najlepiej dla Siebie i dla dzieci :tak:
a ja wam powiem że kurcze przed chwila poczulam cos na dole dziwnego takiego skurczyki ale nie skurczyki nie wiem co to i zaczynam sie martwic a moze jednak sie udało juz teraz sama nie wiem
pewnie na mnie nakrzyczycie ale sie boje wczoraj na urodzinkach mojego tez były moje imieniny i troszke chyba przecholowalam z alkocholem mi wsumie duzo nie trzeba ale teraz rycze ze ja taka głupia:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry