• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

ja śpiąca to jestem cały czas, hehe więc nawet nie uznawalabym tego za jakikolwiek objaw, hehehe, no ale u mnie w tym cyklu nie bylo starań, więc już bym chciala, żeby wtedota przylazła, bo w sobotę mam imprezkę w firmie małża i wolałabym, że małpy juz nie było...

jeera - udało ci się z tym wolnym:)) pani w biurze moglaby się tak co weekend mylić, mialabyś więcej wolnego:))

reklama
ja mam usg 26 w tedy tez moze przyjsc @ a jezeli nie przyjdzie to pojde na nie i ciekawe czy cos by było widac jakby sie udało?? fajnie jakby sie w końcu udało:tak:

jakaś kropka by mogła być widoczna, zależy od sprzętu jaki ma gin:)
Chociaż moja ginka robi mi usg 2-3dni po podaniu pregnylu, żeby potwierdzić owulkę, a potem juz nie chce, bo wychodzi z założenie, ajkby coś się udało, to przez pierwsze 3-4tyg. lepiej tam nie gmerać...

Jeera,nie gniewam się.
Połączyło nas uczucie i chęć bycia razem ale niestety nie było idealnie od początku,myślałam, że się wyklaruje ale niestety czas mija i nic lepiej nie jest. Jest gorzej. A ja jeszcze jestem z tych co pamiętliwe i każda,nawet najmniejsza wymiana zdań zapada mi w głowie i pęcznieje...Chyba nie nadaję się do związków.

Carola smutne to... a moze powinniscie odpoczac od siebie?? Nie wiem co poradzic.. w sumie u nas na poczatku byly jakies *******y ale to bylo chyba to docieranie sie... a ja jeszcze jak mi odbije to szukam zaczepki ale za to moj M jest spokojna dusza i jak sie wkurze na niego to on cos glupiego odwali ze zaczynam sie sniac i pozniej sobie uswiadamiam ale ja glupia jestem bo o byle gowno sie chce poklocic. I w sumie moj nie uznaje cichych dni, zawsze sparamy sobie wyjasnic wszystko...

Watpie Carolus zeby to uczucie w ciagu roku wylecialo.. moze jednak porozmawiajcie razem co was wkurza w drugiej osobie, wierz mi ze naprawde warto!!

Caroline ja naprawde bardzo współczuje nie będe sie wypowiadać ale to jak postapisz bedzie napewno słuszne z Toba zrób jak najlepiej dla Siebie i dla dzieci :tak:
a ja wam powiem że kurcze przed chwila poczulam cos na dole dziwnego takiego skurczyki ale nie skurczyki nie wiem co to i zaczynam sie martwic a moze jednak sie udało juz teraz sama nie wiem
pewnie na mnie nakrzyczycie ale sie boje wczoraj na urodzinkach mojego tez były moje imieniny i troszke chyba przecholowalam z alkocholem mi wsumie duzo nie trzeba ale teraz rycze ze ja taka głupia:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry