reklama

Staraczki Weteranki...

Mama ten sam co poprzednio,jasne brąz,sprał się bo na blond pasemka kładłam pierwszą więc poprawiam:)

Błonka i inne Panie macie Fcbooka?Ty chyba tak:)

reklama
caro znowu sie farbujesz??? jej biedte ne twoje wloski :P pokaz zdjecie potem :D
mamita ~~~~~~~~~~~zdrowe wiruski ciazowe dla Ciebie :) u mnie tez pada.. :( a wieczorem jak zmrozi bedzie szklanęcja jak...

Błonka dzieki za ~~~~~~~~ nałapałam:)

Carolaaa a ja nie mam konta na FB celowo nie zakładam ,nie mam juz na to czasu-na NK też 100lat nie byłam...jesli chodzi o mnie i kompa to jedynie znajdują czas na bb.
nawet po allegro nie latam;)

caro no takie jakieś wyszły :P co bym nie zrobiła zawsze będą loki

a nie.. poprawiam sie mam jedno zdjecie z "prawie" prostymi wlosami :

mama ja kiedys tez nie mialam na to czasu ale teraz bycze sie w domu to siedze na fejsie i "zabijam" czas

Ostatnia edycja:
hehe pomoc... mlodszy brat ojca tak dzwoni co weeeknd i mowi ze a to bys mi zrobil, tu bys mi pomogl i jak wychodzi rano to wraca kolo 23 albo dalej...
moja mama sie wkurzyla i wziela z jego pensji tylko na mieszkanie 400 zl a reszte mu zostawila niech baluje,no bo jak mieszka spi to niech sie doklada do mieszkania i nie odzywa sie do niego w ogole... jedzenie kupuje ze swojej wyplaty ... do lodowki ojciec nie ma prawa... obiady sobie kupuje... wydaje dziennie kupe kasy i tak sie zastanawiam kiedy przyjdzie do mamy i powie ze juz nie ma... rachunki tez sama placi... powiedziala ze jak sie nie zmieni to do konca stycznia ma sie wyniesc z domu... najgorsze jest to bo zaczal grac na maszynach... jak narobi dlugow to przeciez mojej mamie tez moga siasc na wyplacie... wspolnota majatkowa
słuchaj skoro gra na automatach to niech mama rusza do adwokata mają darmowe dyżury i wtedy za poradę się nie płaci i zrobi z tym porządek
a mieszkanie jest na mamę ???? bo komornik moze też zająć

reklama
lopop bylo babci, ktora z nimi mieszka, ale przepisala na mame ale po slubie wiec nie wiem teraz czy on jest wspolwlascicielem automatem..? wszystko na to wskazuje ze sie nie poprawi juz sytuacja.. ja mamie tlumacze przekonuje.. ona tylko duzo gada a nic z tym nie robi... i nie wiem czemu bo przeciez widze ze sie meczy i denerwuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry