E
EEnil
Gość
Mama ten sam co poprzednio,jasne brąz,sprał się bo na blond pasemka kładłam pierwszą więc poprawiam
Błonka i inne Panie macie Fcbooka?Ty chyba tak
Błonka i inne Panie macie Fcbooka?Ty chyba tak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
słuchaj skoro gra na automatach to niech mama rusza do adwokata mają darmowe dyżury i wtedy za poradę się nie płaci i zrobi z tym porządekhehe pomoc... mlodszy brat ojca tak dzwoni co weeeknd i mowi ze a to bys mi zrobil, tu bys mi pomogl i jak wychodzi rano to wraca kolo 23 albo dalej...
moja mama sie wkurzyla i wziela z jego pensji tylko na mieszkanie 400 zl a reszte mu zostawila niech baluje,no bo jak mieszka spi to niech sie doklada do mieszkania i nie odzywa sie do niego w ogole... jedzenie kupuje ze swojej wyplaty ... do lodowki ojciec nie ma prawa... obiady sobie kupuje... wydaje dziennie kupe kasy i tak sie zastanawiam kiedy przyjdzie do mamy i powie ze juz nie ma... rachunki tez sama placi... powiedziala ze jak sie nie zmieni to do konca stycznia ma sie wyniesc z domu... najgorsze jest to bo zaczal grac na maszynach... jak narobi dlugow to przeciez mojej mamie tez moga siasc na wyplacie... wspolnota majatkowa