reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
no tak.. ale jestes kobieta a on facetem:-pja tez jestem pepkiem swiata... a co tam podwojnym bo mam w sobie jeszcze jednego ludzia ot co ha! :cool:

a kopnij go ode mnie w dupe.. jaka ja nabuzowana dzis jestem... te hormonyyyyy

Hehehe,kopnę i to pewnie nie raz...O ile będzie szansa bo nie wiem czy to nie jest już GAME OVER:(
Zobaczymy co przyniesie czas...ze staranek zrezygnowaliśmy,nie ma sensu płodzić dziecka skoro jest nieciekawie.
Do ginka nawet nie będę szła.Seksu zero.

koniec gry mowisz? a chyba czy ktos to powiedzial? wiesz co jak mimo prob nie udaje sie wam pogadac od serca... moze lepiej bedzie jak sie rozdwoicie i znajdziecie te prawdziwe polowki... ja jestem malo obiektywna bo mam ogromny zal do ojca i dla mnie teraz kazdy facet ktory sie zachowuje kretynsko jest zerem....

tu widzę ciężkie tematy były....

witam się popołudniem:)
mnie cos bierze i to nie jest mój mąż :))
jakieś przeziębienie czy coś..głowa ciężka ,oczy szkliste...

Carolaaa dzięki..
a najgorzej ,że jak już coś sie przyplącze to w dni płodne;(
działalismy w czwartek i w piątek i oki a wczoraj działalismy bez mojego udziału-aż szkoda gadać ..poprostu mąż podziała..
ciągle czekam na skok tempki potwierdzający owu i póki co bawimy sie w króliki...ale dzis to już nie wiem czy damy radę...mało pociągająca jestem;/

a Ty jaki kolorek teraz robisz?? przyjemności z koleżanką ..
u nas leeeejeeee!!!

reklama
hej :P a ja wstalam juz :D heheee :P zjadlam i siedze.. nie wiem co robic....obiad mam gotowy musze tylko ziemniaki ugotowac.... sprzatac w niedziele nie bede oj nie... nuda... nudno.... co tu robic.... pogram w diamond dash na fejsie :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry