jeera86
Fanka BB :)
Teraz większość wózków tak ma. Nie przypominam sobie, żebym widziała inne.
hahah khaka wierz mi ze kto jak kto ale ja to sie chyba najmniej na trendach wozkowych znam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz większość wózków tak ma. Nie przypominam sobie, żebym widziała inne.
hmm... jak bym sluchala mojej mamy z tym urlopem.. jak maja postój to z urlopu zabieraja.........
eh to chyba nie ma znaczenia czy na polszczyznie czy na obczyznie....
Miałam mieć ale nie poszłam...pół nocy nie spałam,rozmawialiśmy,ja płakałam dużo i bolała mnie głowawitam ,byliśmy w sfinksie na obiedzie ,ale po 2,5 h wrócilismy do domu.musiałam sie przespac bo czuję ,że coś mnie rozkłada..
mam nadzieję,że znajde siłe na działanie dziś...
Kahaka sliczny wózek
Carolaaa miałas dziś jady?
dzien dobry moje kochane..
ja dzisiaj od rana sprzatanie..
potem na cmentarzu bylam u babci.
A teraz 3h pisałam sprawozdanie do pracy..sama papierologia...
A teraz wpadlam na BB
Hejkasia sliczny wozek...az milo popatrzec,,a ciuszki,matko ja uwielbialam zakupki ciuszkowe....
carrol jak jazdy??
mama to odpoczywaj,aby miec sily na wieczor...
Ja uwielbiam 3 kołowce,tylko takie wchodziły u mnie w rachubękahaka to 3kołowiec? czemu taki wzieliscie? ja chce 4 kola duze bo kuzynka miala 3kolowca i tak przeklinalysmy bo nie mozna bylo po tych szynach na schodach normalnie wjechac tylko podnosic przednia czesc trzeba bylo.. koszmar!!! i balam sie ze mloda wypadnie.... wozek fajny podoba mi sie ale dla mnie z 4 kolami poproszesa jakies z tego modelu??
i strasznie nie lubie wozkow co niby maja 4 kola ale w innej osi... ze i tak trzeba podnosic przednia czesc wozka do tych szyn. No chyba ze u was nie ma szyn tylko windy.
Kurcze wlasnie przeczytalam ze Irena Jarocka nie zyje... smutne to...
A teraz czas ie pozegnac bo jutro tak wczesnie trzeba wstac ;(