reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
w sumie takie jak ty masz wygodne bo zwrotne a jak u was nie ma tych dziwnych podjazdow to pewnie.. tez bym taki wziela jak bym miala normalne miasto .... przystosowane ale niestety ;/ wszedzie schody ;/

Błonka, rozumiem, ale w takim wózku chyba koła nie są zwrotne właśnie. Ja będę jeździć po różnym terenie, więc koła muszę mieć zwrotne i z amortyzacją.

wiesz co bo ja zauwazylam ze te przednie sa male.. a ja na zime bede wozka potrzebowac a tu u nas malo odsniezaja i nie chce sie zakopac... duzymi kolami latwiej sie jezdzi no i na kazdy teren czy kamienie czy brukowana ulica czy jeszcze bog wie co.... :) jedzilam i takim wozkiem i takim i wygodniej mi bylo zdecydowanie z tymi duzymi kolami

w sumie kola masz nie najmniejsze ale ja juz bym miala problem na podjezdzie bo te z przodu sa blizej siebie niz te z tylu ale ciekawe czemu tak robia skoro wiedza producenci ze to jest do podjazdow niewygodne...

reklama
witam ,byliśmy w sfinksie na obiedzie ,ale po 2,5 h wrócilismy do domu.musiałam sie przespac bo czuję ,że coś mnie rozkłada..
mam nadzieję,że znajde siłe na działanie dziś...

Kahaka sliczny wózek:)

Carolaaa miałas dziś jady?
Miałam mieć ale nie poszłam...pół nocy nie spałam,rozmawialiśmy,ja płakałam dużo i bolała mnie głowa:(

dzien dobry moje kochane..
ja dzisiaj od rana sprzatanie..
potem na cmentarzu bylam u babci.
A teraz 3h pisałam sprawozdanie do pracy..sama papierologia:(...

A teraz wpadlam na BB

kasia sliczny wozek...az milo popatrzec,,a ciuszki,matko ja uwielbialam zakupki ciuszkowe....
carrol jak jazdy??
mama to odpoczywaj,aby miec sily na wieczor...
Hej:)
Jazdy ok,dzisiaj nie byłam,w poniedziałek o 9 mam następną.
Też dzisiaj sprzątałam ale nie widać:(

kahaka to 3kołowiec? czemu taki wzieliscie? ja chce 4 kola duze bo kuzynka miala 3kolowca i tak przeklinalysmy bo nie mozna bylo po tych szynach na schodach normalnie wjechac tylko podnosic przednia czesc trzeba bylo.. koszmar!!! i balam sie ze mloda wypadnie.... wozek fajny podoba mi sie ale dla mnie z 4 kolami poprosze :D sa jakies z tego modelu??
i strasznie nie lubie wozkow co niby maja 4 kola ale w innej osi... ze i tak trzeba podnosic przednia czesc wozka do tych szyn. No chyba ze u was nie ma szyn tylko windy.
Ja uwielbiam 3 kołowce,tylko takie wchodziły u mnie w rachubę:)

Kurcze wlasnie przeczytalam ze Irena Jarocka nie zyje... smutne to... :(

A teraz czas ie pozegnac bo jutro tak wczesnie trzeba wstac ;(

Straszne wieści,młoda jeszcze osoba...i to w taki dzień:(
Ja ją widziałam w zeszłym roku na żywo...pięknie śpiewała:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry