reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Lopop kurka tulę z powodu @.....

Koralikowa a kurcze nie wiem gdzie mnie przewiało bo się ciepło ubieram...............aaaa wiem-szlak!! chyba jak ostatnio wyleciałam z salonu(w pracy) do sklepu obok;/;/ to było w środę..

kahaka to 3kołowiec? czemu taki wzieliscie? ja chce 4 kola duze bo kuzynka miala 3kolowca i tak przeklinalysmy bo nie mozna bylo po tych szynach na schodach normalnie wjechac tylko podnosic przednia czesc trzeba bylo.. koszmar!!! i balam sie ze mloda wypadnie.... wozek fajny podoba mi sie ale dla mnie z 4 kolami poprosze :D sa jakies z tego modelu??
i strasznie nie lubie wozkow co niby maja 4 kola ale w innej osi... ze i tak trzeba podnosic przednia czesc wozka do tych szyn. No chyba ze u was nie ma szyn tylko windy.

reklama
aha, wyglada jak 3 hehe, no u mnie szyny sa do wejscia do klatki .. na parking do sklepu.. wszedzie............... a w centrum nie ma windy tylko ruchome schody... i czasem jak widze jak sie babeczki mecza to po tych szynach to szok,... jednej babce kiedys zjechaly kola bo jak podniosla bude to nic nie widziala...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry