reklama

Staraczki Weteranki...

kahaka super ze jestes, mam dwa pytania: pierwsze jak sie czujesz a drugie jakie badania kazali ci zrobic lekarze jak tracilas kolejne ciaze, bo kumpela drugi raz stracila ciaze w 8tc i chce si e przebadac, ale nie wie co
blonka czesc!! A Ty jak sie czujesz?? Dzidzia daje znac o sobie???

reklama
amalfi, ja badałam hormony wszystkie, tarczycę i zespół antyfosfolipidowy. toksoplazmozę, CMV, APTT, jonogram, anty-TPO. Warto też zrobić wymaz na chlamydię itp. chociaż ja akurat tego nie robiłam.
A czuję się nieźle, chociaż nudzę się okrutnie.

A ja po pracy.... dopiero, a jutro zaczynam o 7 czyli o 5 trzeba wstac (w niedziele!!) i koniec pracy jakos o 20 a tak mi sie nie chce, chociaz ludzie ktorzy sa teraz sa w miare normalni wiec nie jest zle. A nie wiem czy sie chwalilam ale awansowalam na kucharza jejeje... dlatego ide po podwyzke w lutym :) Jako ze juz jestem kucharzem mam cal rece poparzone a to olej chlapnie, ato goracego pojemnika dotchne... a dzisiaj tluszcz prysl i poparzyl mi twarz.. w sumie nie cala troche brody i szyje, troche boli :(

Khaka wozeczek mega!!! Bardzo mi sie podoba.. tylko czy te kolka sa wygodne.. pewnie tak bo by ich nie montowali :) Mi sie tez podobaja te starodawne, ale jak kiedys na necie sprawdzalam to ceny siegaja nawet 10 000 zl...

Lopop tule... i niech moja franca juz przychodzi...

Blonka, Carola, Macku, Koralikowa, Mama, Amalfi witajcie milo was widziec :)

amalfi hej :) dobrze sie czuje :) nie czuje ze mam cos w brzuchu ale jak by zaczal juz powoli sie okraglic :) i czuje ze macica rosnie bo mam takie szpilki po bokach jak sie ruszam :P
a co u Ciebie??????

jera chyba zartujesz ze w niedziele was ganiaja do pracy? gdzie pracujesz??
moja mama tak tydzien temu musiala.. pracuje na tasmie i jakies zwroty byly , poprawki eh.. wlosi wlosi... ;/

jera chyba zartujesz ze w niedziele was ganiaja do pracy? gdzie pracujesz??
moja mama tak tydzien temu musiala.. pracuje na tasmie i jakies zwroty byly , poprawki eh.. wlosi wlosi... ;/

Zo jest pensjonat ze stadnina koni. Powiem lepiej od 7 miesiecy nie mialam weekendu wolnego, pracowalam w sylwestra w swieta (mialam wolna wigilie i 1 dzien swiat), pracuje po 14 godzin nie raz. normalny dzien pracy ma u mnie 9h. A i jak np. kiedys nie bylo ludzi i mialam kilka dni wolnego to... zabieraja mi je z urlopu.. fajnie nie... takie zycie na emigracji lajtowe jest :)

Zo jest pensjonat ze stadnina koni. Powiem lepiej od 7 miesiecy nie mialam weekendu wolnego, pracowalam w sylwestra w swieta (mialam wolna wigilie i 1 dzien swiat), pracuje po 14 godzin nie raz. normalny dzien pracy ma u mnie 9h. A i jak np. kiedys nie bylo ludzi i mialam kilka dni wolnego to... zabieraja mi je z urlopu.. fajnie nie... takie zycie na emigracji lajtowe jest :)

hmm... jak bym sluchala mojej mamy z tym urlopem.. jak maja postój to z urlopu zabieraja.........
eh to chyba nie ma znaczenia czy na polszczyznie czy na obczyznie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry