reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Witam witam ja juz po pracy i poprostu jestem wykonczona... myslalam ze sie goscie juz nigdy do domu nie rozjada ;) I dostalam super wiadomosc ze babka z biura sie pomylila i nowi ludzie dpiero w srode przyjezdzaja,, wiec mam 3 dni wolne !!! Chociaz jutro bym juz nie miala sil isc :)

Koralikowa dobrze robisz.. jak mu dobrze to niech u mamusi siedzi! Wiesz u mnie w sumie w domu nie bylo alkoholikow no moze w dalekiej rodzinie, ale mojemu chlopowi nie pozwolilabym tak sie zachowywac, a moja mama wychodzi z tego zalozenia ze ziecia ani dziecia wodki polewac nie bedzie owszem czasem od swieta tata postawi jakas wodke i wypije z moim M ale to moze 4 razy w ciagu roku. No i mojego M rodzice tez sa antyalkoholowi.

Blonka wspolczuje zachowania Twojego taty, przykro patrzec jacy ludzie czasem pusci sa!

Carol mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale jezeli po niecalym roku myslicie o rozwodzie to co was polaczylo?

Mama witaj :) U nas tez ciagle deszcz pada! Jas juz mam dosc takiej pogody!!

Agnieszkak witaj!

Wikulaa.. witka :)

Kinga Witaj :)

Kinga wiesz juz tyle sie staram ze przez ten czas miałam juz na myśli tyle objawów że już teraz tak bardzo na to nie patrze zastanawia mnie ta sennosc troche ale moze takie dni i cos długo cycki bola a zawsze przed @ przestawały i urosły ale moze dlatego ze przytyło mi sie troche...ja za Ciebie też mocno kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&& a u Ciebie jak??
Jera a robiłaś test??

u mnie narazie nijak,za szybko,.. cycki zaczynają boleć ale przy dotyku i bardziej pod pachami. w pachwinach też mnie boli.
o objawach nie ma narazie mowy, czekam jeszcze spokojnie z tydzień i sie okaże. :tak:

co ma być to bedzie
liczę na niespodziankę ale nie zdziwię sie też jak jej nie bedzie. My staramy się z mężem od 2009 roku wiec też nie krótko ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry