reklama

Staraczki Weteranki...

mama cos czuje ze w przyszlym tyg setka stron padnie!!! Zwolnijcie cos!!!
A ja mam w doopie diety, zrobilam se wlasnie torta z brzoskwiniami, a co????????

Amalfi może tak być ,ze 100-tne stronką peknie :)) i wtedy Twoj piekny tort jak znalazł:))))
pięknie i smakowicie wygląda:))

Dzieci spią ,Tom poszedł na siatkę-mówię do Niego-a myslałam,ze dziś wezmiesz miód i bedziesz....:))
no ,ale stwierdził ,ze jutro sie poprzytulamy bo musi dbac o formę skoro wczoraj skończyl 39 lat a jeszcze dziecko planujemy:)

a Wy co porabiacie wieczorkiem lejdis????

reklama
woooooooow jaki śliczny apetyczny torcik:-):-):-)
dzięki wielkie, ale dooopę wielką już mam teraz musi iść w cycki co by było sprawiedliwie:tak:

mama ja tez nie moge sie oprzec slodyczom...mmmm,,ale jakos trzeba sie zapychac czyms...a w lato wlasnie super same napoje wyskokowe i te nie wyskokowe...
kahaka bo przez zime trzeba zawsze napakowac,zeby mialo co grzac,hee
amalfi wow,,mniam,az slinka cieknie..
wikulla dokladnie swieta odpadaja z dieta,bo to grzech nie sprobowac jedzonka hahaa

O matko, dziewczyny, nie pokazujcie mi takich tortów, bo mi ślinka na klawiaturę cieknie! :szok: Już 2 m-ce nie jem słodyczy :-(
rurka, widzę, że my z tej samej branży...pedagogicznej ;-)

Mój mężuś wrócił z pracy, ja mu się chwalę, ile to dziś w domu zrobiłam, a on mi na to, że wieczorem idzie jakiś mecz oglądać :angry: Już miesiąc go proszę o wyszorowanie prysznica i słowo daję, że nie pójdzie na ten mecz, dopóki tego nie zrobi. Ech te chłopy.

Kahaka si :) ja przedszkolanka, ale w klasach 1-3 też mogę uczyć :)) teraz troszkę sie nie dogadałam z pania dyrką i zakończyłyśmy współpracę, swoją droga zatrudniła już kogoś na moje miejsce, szybko się uwinęła ja jej w piątek wypowiedzenie, ona wczoraj nową babkę :D życzliwi mi donieśli, że dzieci płaczą, mówią do niej "pani Kasia" i babsko sobie wcale nie radzi! Wiem, wiem, nie ładnie tak, ale tak mi ostatnio ciśnienie podnosili w pracy, tyle stresów i nerwów, że muszę odreagować :-D Długo pracujesz w zawodzie?

Bree
ja też mam niedoczynność tarczycy:( skąd jesteś?

rurka kahaki ja tez pedagog..hee
kahaka nie daj sie mezowi,,ja ty zyjesz bez słodyczy...??
mama dokladnie na 100 strone to taki wow big torcik...

mama ja robie tak:
Ja zostałam sama.tzn moj pojechal do naszego drugiego domu..musi mi dkumenty przywieźc i pojechal po swoje ciuchy do matki.bo ostatnio go wywalilam,bo mnie zdraznil zleksza...
mam siostry malego,ide ich kapac...ogladam tv...

a jutrooooooooo wolne....dzisiaj by sie piffko przydalo..heeee

Ja myśle bo u mnie sie sprawdziło bardzo chciałam i nic wyluzowałm i dzis powtarzałam bete i 2 krotnie wzrosła z 406.2 na 874.7 :) jutro mam wizyte

rurka, niedługo, dopiero od rok z kawałkiem...I to mam takiego pecha, że ciągle jestem na zastępstwo, nawet stażu nie zrobiłam jeszcze. Najpierw semestr pracowałam w zerówce, potem semestr w drugiej klasie i teraz od marca w innej szkole, też kl 2. Popracuję jeszcze pewnie ze 3-4 tygodnie i bye bye, bo babka wraca z chorobowego.
Ewcia, ja nie wiem, jak ja żyję bez słodkości, bo uzależniona jestem i aż mnie skręca...

reklama
18 kwietnia 406.2 a dwa dni później czyli dzis 874.7 :) jestem mega szczeliwa mieszcze sie miedzy 5-6 tygodniem i 6-7 tygodniem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry