reklama

Staraczki Weteranki...

Ewcia może jeszcze ktoś do nas dołączy :D

Kahaka ja 2 rok pracuję, świeżo po studiach... w tamtym roku pracowałam w prywatnym przedszkolu z siostrzyczkami zakonnymi i po roku nie chciałam przedłużać umowy, zaproponowali mi pracę na wsi niedaleko mojego miasta, nad zalewem, miało być super i się zwolniłam po 8 miesiącach... czasami się zastanawiam, czy ja się jeszcze nadaję do tego zawodu. Kocham dzieci, ale z pracodawcami mi się jakoś nie układa :(
Staż zrobiłam, teraz mam 2 lata przerwy i już się boję, co będzie dalej:zawstydzona/y:

reklama
rurka, no właśnie ja też się boję, co będzie dalej. Mój poprzedni pracodawca chętnie by mnie zatrudnił, ale nie ma dzieci! To była wiejska szkółka i mało jest dzieciaków. Teraz pracuję u siebie w mieście w wielkiej podstawówce, ale tam tez etatu nie dostanę, bo mają komplet nauczycieli. Zostaje mi czekać znowu...na jakieś zastępstwo :confused:

18 kwietnia 406.2 a dwa dni później czyli dzis 874.7 :) jestem mega szczeliwa mieszcze sie miedzy 5-6 tygodniem i 6-7 tygodniem :)
super,,a kiedy wizyta??

rurka ja pracuje 5 rok..teraz dwa lata dopiero nie na zastepstwo,,bo tamte lata to tylko zastepstwa....

kahaka teraz ciezkoz praca belfra..bo malo dzieci...dlatego zwalniaja...

Ja sobie teraz robie wolne do września, rozwiozę cv i podania i mam nadzieję zahaczyć się w państwowej placówce, bo te niepubliczne są bardzo niekorzystne dla nauczyciela :(

rurka rozwoz rozwoź powodzenia...
mineralna to koniecznie daj jutro znac co tam??...bo chcemy i na pewno bedziemy gratulowac i opijac:)

Ewcia dzięki :) a jak się nie uda, to płakać też nie będę :))

No nic dziewczyny, ja znikam na dzisiaj :)

amalfi Iza78 Ewcia81 Balbi_nka wikulaa szóstkowa mama asienka:) IWASEK Pok Ewula00 Zizi Mamitka Mineralna miłej nocki Laseczki :)

wow dziewczyny piszecie jak szalone nie było mnie raptem 5 godzin i tak duzo mam do nadrabiania
kahaka też mam torbiel i już drugi tydzień krwawię :(
lolitka i amalfii heloł:)

tyle chciałam napisać i mi z głowy uleciało:baffled:

witam koleżanki z branży pedagogicznej tylko ja uczę starsze dzieciaki:)
dużo nas no nie kochane
kiedyś właśnie słyszałam opinię że nauczycielki mają problemy z zajściem w ciąże :shocked2:i nie wierzyłam za zbytnio bo to pewnie też przypadek i tak dalej no i też nie ma co ukrywać problemy może mieć każdy:nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry