reklama

Staraczki Weteranki...

kahaka no wlasnie ten efekt jojo..hyh....
mama moze sie skusimy,hee
Ja tam jakos jem poprostu rozsadnie,,ale chcialbym jeszcze ze 3kg zgubic...tylko pzez swieta raczej odpada...

reklama
balbinka. U m ojego męża też są kiepskie n IUI ale w zeszłym roku brał tamoksyfen i z niecałych 8 mln podskoczyły na 42 mln . A ten artykuł , który wkleiłam napisał dr. Wolski z Novum i jest on bardzo obiecujący . Mój M już wcina tabletki ale jeszcze muszę pomyśleć o witaminkach .
labo ale skoro macie robic pozaustrojowe znow , to po co poprawiacie nasienie?? Masz nadzieje na cud?? Ze natural wyjdzie?? Bo do ICSI wystarzcy jeden porzadny plamnik wzglednie dwa. I dzieki za odp w sprawie badania:-).

Dziewczyny ale zapylacie, bylam tylko na zakupach a tu kilka stron zapisanych, szok

Amalfi- hahaha,ano zapylamy :) a i tak w dzień za dużego ruchu nie było bo każda zajęta:))

Kahaka- tak ,Zuza pójdzie jako 6 latka :)
czy jest bystra to sie okaże:)) na moje -da sobie rade a jak bedzie to wyjdzie w praniu:)

Ewcia-ja ostatnio baardzo polubiłam słodkie na nowo i może być problemos....
ale pocieszam sie ,ze jak tak ciepło to sie więcej pije niż je więc moze nie bedzie tak zle..:)

Ja musiałam się wziąć za moje kilogramy, bo po drugim poronieniu (które zbiegło się z utratą pracy) zaczęłam się pocieszać słodyczami...I tak przez jesień/zimę przybyło mi 5 kg :confused:

Kahaka- no właśnie,czemu te kilosy tak szybko przychodzą a tak powoli sie ich pozbywamy...

ale dobrze robisz ,ze powoli tracisz wagę-przy staraniu sie o dzidzi tak jest bezpiecznie..

Tom poszedł z dziecmi na plac zabaw a ja na zakupy pojade jutro ,dziś już padammmm

Wikulaa, ja mieszkam blisko Wrocławia. A jadę najpierw do mamy po mięsko bo ma zapeklowane a my będziemy wędzić u sąsiada, potem jadę do Związku Kynologicznego odebrać rodowody moich najmłodszych psów i jeszcze coś M ma do załatwienia. Także zmykam, bo już późno!!!!

TO powodzenia życzę i zazdrszczę tych wędzonych wędlinek:)))

kahaka no wlasnie ten efekt jojo..hyh....
mama moze sie skusimy,hee
Ja tam jakos jem poprostu rozsadnie,,ale chcialbym jeszcze ze 3kg zgubic...tylko pzez swieta raczej odpada...

ja też bm się chciała jeszcze 3 kg pozbyć, ale przez święta to się nie da, samam piękę i babeczki i sernik i sałtkę robię...
potem się wezmę za siebie:))

reklama
Cześć :) Witam się serdecznie z Tymi Kobietkami, z którymi się nie witałam rano :))

Miałam dzisiaj masę roboty, muszę podkręcić tempo pisania pracy magisterskiej, bo mnie terminy gonią, ale teraz jak się zwolniłam z pracy w przedszkolu będzie lepiej i się bardziej skupie :)

Palemka kochana witaj:*** opowiadaj co tam u Ciebie Skarbie?

Mamita :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry