reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Jutro do gina ide :) jestem mega szczęsliwa boże udało mi sie 16 marca miałam @ rzuciłam tabletki i bach ciąża :) jak bardzo chciałąm to nic a odpuscilam i bach :)

Pa rurka.

Ja dziś mam co robić, więc staram się ograniczać podczytywanie, ale pomału nałóg się robi :sorry2:
o j to często przeradza się w nałóg ja jestem najlepszym przykladem, heheh

a dziękuję dziękuję

i ja się dołączam do gratulacji!!!
Wszystkiego dobrego!!

Kahaka, Lopop
- zastanawiam się nad podyplomówką, ale najpierw muszę dojść do tego czego naprawdę chcę, a mam kilka paomysłów...

Coś mi się internet wiesza!

lopop, bardzo możliwe, że właśnie pęka. Kiedy mi pękała to miałam właśnie długą @ i plamienia i jajnik mnie bolał mocno. Zobacz, co za cholerstwo, mnie też się zrobiła tuż po poronieniu.
Bree, ja na początku maja będę badać TPO (i wiele innych rzeczy). Wczoraj czytałam trochę o niedoczynności i bardzo wiele objawów u siebie widzę. Ciekawe, co mi wyjdzie. Szczerze mówiąc chciałabym, żeby coś w tych badaniach wyszło nie tak, żebym wiedziała, że to właśnie mogła być przyczyna.

kahaka w sumie to najlepiej jak cos wyjdzie nie tak,wiesz,ze na to trzeba sie leczyc,,niz nie miec powodow na leczenie,,i dalej nic by nie wychodzilo...
tez musze isc,,muszeeeeeeee

Bree- dzieki za buziaka-czuje sie ucałowana:tak::-D:-D
sama nie miałam sie gdzie podziać-na watku 2011 jestem od samego początu i dziewczyny z ktorymi pisałam już porodziły albo zaraz rodzą-i super:tak:-ale ja jako dinozaur wątkowy pocieszałam,przytulałam a dziewczyny zachodza po 2,3 miesiącach starań a ja juz tyle czasu walczę-tak jak Wy-daltego w sumie ten wątek powinien sie nazywać Azyl dla weteranek:-D:-D

tak czy tak-wiele z nas wyjdzie z krzaków;-):tak:

no i zapomniałam co to jeszcze miałam pisać:sorry2::sorry2:

reklama
mama jesteś WIELKA.....z tym watkiem...

ja ide kapac sie...bo maluchy łazienke zwolniły w koncu

dobranoc
jutro z kawa zasiade z rana....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry