reklama

Staraczki Weteranki...

wikulka, fajnie, że masz takie plany i chęci. Ja od kiedy skończyłam studia i wróciłąm do mojego miasteczka, to zleniwiałam. Malo mam tu znajomych, wszyscy się porozjeżdżali. Jak pomyślę, że miałabym teraz iść na studia, to mi słabo :-D
Ewcia, no jak mus, to mus ;-)

Mąż prysznic umył, poszłam go pochwalić i postanowił, że jeszcze kamień z drzwi pralki zmyje :-D Nie ma to jak chłopa pochwalić za jego "ciężką pracę".

reklama
Mąż prysznic umył, poszłam go pochwalić i postanowił, że jeszcze kamień z drzwi pralki zmyje :-D Nie ma to jak chłopa pochwalić za jego "ciężką pracę".

Kahaka-aahahahahaha-dobra taktyka haha,no widzisz jeszcze i kamień usunie :))) czyli potrafi..:)albo mecz taki ważny:)))

Ewcia- dzięki :*
leć i do jutra z kawką i tortem Amalfi:))

Palemka- jak tam fryzura,jak kolor??????

kahaka ja miałam tą torbiel juz teraz w ciazy właśnie jeden co przyjął mnie na oddział powiedział że to mogło być przyczyną niepowodzenia:(
więc wszystko mozliwe

uciekam ... spać:)
nie było mnie raptem 20 minut a już 1,5 strony naskrobałyście:)
dobrej nocki kochane

p.s. wikulla super że nowe pomysły przynajmniej myśli i nowy optymizm jest

Bree, ja na początku maja będę badać TPO (i wiele innych rzeczy). Wczoraj czytałam trochę o niedoczynności i bardzo wiele objawów u siebie widzę. Ciekawe, co mi wyjdzie. Szczerze mówiąc chciałabym, żeby coś w tych badaniach wyszło nie tak, żebym wiedziała, że to właśnie mogła być przyczyna.

A badałaś już kiedykolwiek tarczycę? Ja też długo nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Teraz jestem na etapie normowania hormonów i mam nadzieję, że to pomoże mi w końcu zaskoczyć, że tak powiem.

mama05 masz rację. Ja forum czytam regularnie ale rzadko się odzywam, dołują mnie szczęśliwe historie (starankowe happy endy)- wiem że to egoistyczne bardzo ale co poradzić. W realu to samo. Koleżanki zachodzą jedna po drugiej, kwitną, a ja gratuluję, uśmiecham się, ściskam a w środku aż mnie skręca z zazdrości.

No, smialo , czestujcie sie dziewczyny. Skoro nie mozemy zaciazyc to chociaz slodkosci pojemy sobie, a co???
wiesz ja jestem mega łasuchem wiec uważaj...:-D bo wszystko zjem:)

mama i u mnie to samo gdzie w koło nie spojrzę pozachodziły
nawet z 2010 zostałam ja i macku i tośka Robin
a reszta Betusia , agutkazg i jeszcze parę innych dziewczyn sie nie odzywa
a tak wiekszkość albo zaciązone lub po urodziły

Ostatnia edycja:
lopopJa tez jestem, dlatego co tydzien cos pieke i doopsko rosnie i rosnie, ale co tam...

bree a widzisz, powinnas sie cieszyc ze historie koncza sie dobrze, mnie to daje nadzieje ze i mnie sie uda i wielu innym parom z tych dlugo starajacych sie. Oczywiscie wkurza mnie jak dziewczyny staraj sie strasznie jeden cykl i tu prawie omdlewaja ze im nie wyszlo, to mnie wkurza na maksa!!! I jeszcze bardziej jak pozniej w kolejnym cyklu zachodza!!!!!!

Bree, badałam w listopadzie TSH, ft3 i ft4. Niby w normie, ale podobno to może być ok, a TPO podwyższone. Moja ginka zleciła mi cały komplet badań, wypisywałam wczoraj. Jak tak czytam, to z 70% staraczek ma problemy z tarczycą.
mama, mężuś już meczyk ogląda, hehe.

Dziewczyny, chyba wszystkie mamy to samo-ten ucisk w sercu, gdy wszyscy wokoło mają dzieci, tylko nie my. Ja po drugim poronieniu wycofałam się z bb (wcześniej udzielałam się na "objawach"), dopiero teraz wróciłam TU :)

amalfi
, zgadzam się w 100%...Mam koleżankę, która stara się od lutego (tego roku!!!) i ciągle mi pisze na gg, że ona ma problemy z zajściem! No po prostu szlag mnie trafi, jak tego słucham, tym bardziej, że wie, ile czasu ja się już staram, wie o poronieniach, i mimo to pisze takie brednie.

Ja tylko wtrące, że mnie dziwi troszkę to całe comiesięczne testowanie, napięcie, a potem czarna rozpacz świeżutkich staraczek. Wiem są wzloty i upadki, ale ...

Dlatego tu mi się podoba.

reklama
lopopJa tez jestem, dlatego co tydzien cos pieke i doopsko rosnie i rosnie, ale co tam...

bree a widzisz, powinnas sie cieszyc ze historie koncza sie dobrze, mnie to daje nadzieje ze i mnie sie uda i wielu innym parom z tych dlugo starajacych sie. Oczywiscie wkurza mnie jak dziewczyny staraj sie strasznie jeden cykl i tu prawie omdlewaja ze im nie wyszlo, to mnie wkurza na maksa!!! I jeszcze bardziej jak pozniej w kolejnym cyklu zachodza!!!!!!
ja wcinam i ... schudłam teraz 2 kg ale to chyba przez to poronienie
ja jem ogólnie bardzo dużo mój M też i oboje jesteśmy szczupli
no a synus to samo mały chuderlaczek a wiecie ile potrafi zjeść:szok:

mnie najbardziej wkurza gadka że nie planowane albo wpadka to mnie zalewa

i ja miałam znikać już mój M mowi że znowu uzależnienie sie szykuje;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry