reklama

Staraczki Weteranki...

amalfi, ja żadnych nie robiłam. Dopiero w maju-TPO i p-ciała kardiolipinowe. Ale u mnie to innego typu diagnostyka-szukamy przyczyny poronień, bo zajść to jakoś zachodzę, ale utrzymać nie umiem :(

Ja się juz żegnam dziewczynki. Do jutra, miłych snów!!!

reklama
No, to jak cos upieczesz bree, to wrzucaj przepis.
A jakie przeciwciala robilyscie?? Ja zrobilam plemnikowe, toczniowe, jadrowe i jakies jeszcze ale nazwa za trudna hehhhe. Przy czym toczniowe nie wyszly im w ogole mam powtorzyc, plemnikowe-graniczne, cokolwiek tzn a tamte pozostale chyba ok

ja robiłam tylko tarczycowe. trafiłam na dobrego gina dopiero w listopadzie i zaaaczęło się ;) A co do przepisów to chętnie się podzielę. Teraz mam na tapecie murzynka z masą z kaszki manny - może banał ale dla mnie powrót do smaków z dzieciństwa :) na święta planuję serniczek i babki :)

Bree,Amalfi-ja najbardziej uwielbiam sernik na zimo-:tak::-p:-p:-p:-p-taką mam minę jak otwieram lodówkę:tak:

Wikula- dokładnie o to chodzi:tak:

Kahaka-papa kochana,do jutra:happy2:

kahaka a to faktycznie musisz zrobic przeciwciala. Ja nie wiem po co robilam kazala ginka to zrobilam. Tarczycowe tez robilami wszystkie inne hormony tez, ale to nie ja mam problem tzn pewnie tez mam, ale to nie ma znaczenia przy zdechlej armii mojego starego. Moge na rzesach stanac a i tak nie zajde bez ICSI, chyba ze sie cud zdarzy, to sie nawroce moze;-)

mama ja mam taka mine na widok kazdego ciasta, a sernik na zimno tez jest git

Dobranoc dziewuchy, piszcie wolniej od jutra ,bo ja zakonczylam oficjalnie weekend i jutro do roboty ide i Was nie nadrobie za cholere:no:

Ostatnia edycja:
ja jutro po raz pierwszy będę piekła sernik z ricotty, zobaczymy co mi z tego wyjdzie, może do świąt coś z niego zostanie, heheh'
właśnie zjadłam pyszną kukułkę (cukierka), idę się teraz ogarnąć i do łóżeczka, jeszcze książeczkę sobie poczytam, buziaki sto dwa

Dziewczynki wy śpicie, a ja tu dopiero skończyłam, ufff:dry:
Dzisiaj robocik nie dał rady i czynnik ludzki był potrzebny.:-)

Zapomniałam napisać, że mam ułożyć grafik na maj:happy2: więc chyba dalej będę pracować cza cza cza :happy2:

Dzien doberek

Ja witam się z kawusią....ZAPRASZAM NA KAWĘ
1735087486.gif
I.gif

Dzieci juz wstały, to ja tez...
Dałam siostrze dokumenty do wydrukowania,a koło 11 do sadu lece zlożyc papierry...

Iza jak tam grafik zrobiony??
wikula co to za ciacho ten sernik z czyms tam??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry