reklama

Staraczki Weteranki...

Witam się z rana :-D:-D:-D
No to teraz mogę śmiało powiedzieć , iż jestem Blondi :-)
Zdjęcię wrzucę potem moje miłe panie ;)

Żołąd i jelita znów mnie bolą, mam już dość, budzę się z bólu w nocy:wściekła/y:, czy tak już będzie zawsze ? Zaraz dzwonię do gastrologa i zapisuję się na wizytę, niech mnie jakimiś lekami nafaszeruje, co bym się całkiem nie popsuła na te Świnta ;-)

mamita - daj no przepis na tego zimnego sernika :-p

najważniejsze jest, żebyśmy się tutaj wspierały i słuchały nawzajem, bo to jest często nam
najbardziej potrzebne:))

popieram:-)

ewula, rurka - hej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-D
Ja też mam dziś wolne i wyjątkowo pospałam do 8.30.
Iza, super, że jednak z praca się uda :tak:
palma, z niecierpliwością czekam na zdjęcie mordki ;-)
Nie będzie mnie pewnie dzisiaj za wiele, bo parę rzeczy do zrobienia mam. Na miasto pewnie się przejdę i sprzątania ciąg dalszy...No i muszę świnię doprowadzić do porządku (mam świnkę morską:-D), bo dziś rano mi urządziła pobudkę pt. bieganie po pokoju w te i z powrotem i w tej chwili siedzi pod kanapa, którą planuję posłać, więc muszę ją jakoś wywabić hehe.
Miłego dnia!

Witajcie ranne ptaszki :)

Ewcia pyszną kawkę zrobiłaś.

Grafik majowy ustalimy razem z M, bo on pracuje na 3 zmiany. Grafiki musi być taki, żeby teściowa była jak najmniej zaangażowana w opiekę nad dzieciarnią. Zapominamy tylko o sobie, potem się mijamy i jak tu bobaska zrobić:confused:

Dzień dobry :-D
Ja też mam dziś wolne i wyjątkowo pospałam do 8.30.
Iza, super, że jednak z praca się uda :tak:
palma, z niecierpliwością czekam na zdjęcie mordki ;-)
Nie będzie mnie pewnie dzisiaj za wiele, bo parę rzeczy do zrobienia mam. Na miasto pewnie się przejdę i sprzątania ciąg dalszy...No i muszę świnię doprowadzić do porządku (mam świnkę morską:-D), bo dziś rano mi urządziła pobudkę pt. bieganie po pokoju w te i z powrotem i w tej chwili siedzi pod kanapa, którą planuję posłać, więc muszę ją jakoś wywabić hehe.
Miłego dnia!
ja miałam króliczka miniaturkę słodki był

kahaka ja tez robiłam badania przeciwciała antykadiol.w obydwóch klasach i wsio ok
jeszcze niedawno zrobiłam cytomegalię (ale sama na nią poszłam) i tym zarażasz się przez dzieci a tez powoduje poronienia
i kiedyś przechodziłam

hej a jeszcze nie mam wolnego pracuje az do soboty ;-(. Dziś idę dopiero na 13.00 więc troszkę ppodziałam przed pracą, jakieś małe sprzątanie;-) Miłego dnia życzę

:szok::szok::szok: Tyle babeczki napisały!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok:

Częściowo Was nadrobiłam ;-)

Iza, pytałaś o moje psiaki --> TABOO- domowa hodowla American Staffordshire Terrier :-)

Widzę, że temat diety też się przewinął... Mi się udało przytyć 2 kg i już ładne 48kg na wadze widziałam, ale ostatnie prace ogrodowe znowu obniżyły wskazówkę do 46kg :dry: Ale... Będą święta i na pewno nadrobię :-D Ja pamiętam jak kiedyś chciałam zrzucić kilogramy, to u mnie najlepiej sprawdziła się metoda - ograniczam słodycze, wszystko resztę jem normalnie, ale ćwiczyłam, ćwiczyłam, ćwiczyłam... Ogród, psy to najlepsza metoda ;-)

Wczoraj wróciliśmy, ja jeszcze autko musiałam odkurzyć, bo pełno psich włosów fruwało :baffled: i byłam tak słodko zmęczona, że padłam i zasnęłam jak niemowlę ;-)
Mój M kolejny tydzień "choruje". Niby miał 37,4, ale wczoraj cały dzień już 36,8 i teraz śmiem twierdzić, że najzwyczajniej udaje :wściekła/y: katar i kaszel ma, ale to nie upoważnia go do leżenia w łóżku cały dzień :wściekła/y: Jak nie zacznie mi pomagać przed świętami to normalnie ukatrupię ;-)

Lecę babeczki rozłożyć włókninę żeby mi chwasty nie wyrosły, potem muszę zająć się drzewkami, posprzątam już piętro i jeszcze dzisiaj zakupy mnie czekają :baffled: Jutro cały dzień gotuję i piekę, kończę porządki na parterze i przygotować się trzeba do wyjazdu. Gapa ze mnie, bo zgłosiłam psy na wystawę jakieś 2 miesiące temu i nie spojrzałam, że to wielka sobota :sorry2: Ale... Drezno niedaleko także się wyrobimy :tak:

Buziaki i nie produkujcie tyle, bo nie nadążam :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry