reklama

Staraczki Weteranki...

Ewcia zmyka a ja wróciłam... u Was też tak gorąco?? u mnie można od rana na krótki rękaw chodzic :szok:

Palemka pokaż bejbe mordeczkę :D:D

Ja w poniedziałek rozjaśniłam brązowe włosy rozjaśniaczem, wyszły obrzydliwe- przy skórze platyna reszta brązowo ruda, nałożyłam na to piękną rudą farbę i co? bleee przy skórze śliczny rudy, na końcach jakieś brązowo - rudawe, brzydale:( to się zdenerwowałam i położyłam ognistą czerwień i znowu to samo- przy skórze ładne, końce ciemniejsze :((

CO JA MAM ZROBIĆ ?:zawstydzona/y:

reklama
Ewcia zmyka a ja wróciłam... u Was też tak gorąco?? u mnie można od rana na krótki rękaw chodzic :szok:

Palemka pokaż bejbe mordeczkę :D:D

Ja w poniedziałek rozjaśniłam brązowe włosy rozjaśniaczem, wyszły obrzydliwe- przy skórze platyna reszta brązowo ruda, nałożyłam na to piękną rudą farbę i co? bleee przy skórze śliczny rudy, na końcach jakieś brązowo - rudawe, brzydale:( to się zdenerwowałam i położyłam ognistą czerwień i znowu to samo- przy skórze ładne, końce ciemniejsze :((

CO JA MAM ZROBIĆ ?:zawstydzona/y:
kurcze wiesz ... trudno doradzić- ja wiem dlaczego nie farbuję w domu włosów

śmigaj do fryzjera może troche podetnie te brzydkie koncówki... no chyba że masz krótkie włoski??? wtedy nie wiem nie doradzę:(

balbinka poważna rzecz ta hodowla, a pieski wyglądają...nieco groźnie:tak:
Ja się nacięłam na rasowych psach, wymarzyłam sobie przed ślubem owczarka szetlandzkiego. Miał kochać dzieci. Niestety lubi podgryzać łydki -dzieci, sąsiadów, rowerzystów listonosza i moje również. Musieliśmy go zagrodzić i ma cały ogród dla siebie, bo to naprawdę "niebezpieczny" pies. To znaczy on tak mocno nie gryzie, ale to i tak strach dla wszystkich.

rurka nie mam pojęcia jak można uratować kolor tu musi jakaś profesjonalistka się wypowiedzieć ;-)

idę obierać migdały...

Hej dziewczyny! Wpadłam się przywitać.
rruurrkkaa farby się niestety na siebie nakładają więc kolejne kolory tworzą grubszą warstwę niestety - szczególnie na końcach (tam gdzie było farby najwięcej nie zadziałał rozjaśniacz) Są 4 wyjścia: Pogodzić się z nową fryzurą, ew. dobrać kolor farby do koloru ciemniejszych partii i nałozyć tylko na odrosty przy głowie - ryzykowne z uwagi na intensywność zabiegów. ew. udać się do fryzjera na podcięcie lub już tak ekstremalnie na dekoloryzację i od nowa zafarbować - zabieg ten jest dość inwazyjny ale nie niszczy jakoś bardzo. Moja szwagierka tak wracała z brązu do blondu. 3mam kciuki za Twoją fryzurkę.
Uciekam. Miłego dnia wszystkim życzę.

cześć lejdis:)))

no ja pospałam do 9.30 to raz:))
a dwa mąż jest w domu i potrzebował kompa do pracy-dopiero sie dopchałam:)

Rurka- cześć ,u nas tez tak ciepło ,mąż kosi trawę(jak połowa sąsiadów:) ) a dzieci o ogrodzie latają-Zuza z hulajnogą..
a z włosami do fryzjera-dekoloryzator może pomoże...się urządziłaś...

Palemka- buziak dla Ciebie i kakao podaję...kochana Ty moja z tym żałodkiem...wspołczuję..
i czekamy na fotkę :)

Ewcia- dzieki za kawkę-pycha :)

Balbinka,Kahaka,Iza,Ewula,Lopop i reszta ekipy- witajcie i przyjemnego ,słonecznego dnia:)

moja kumpela dziś o 17.00 ma inseminację-proszę Was również o &&&& dla Niej..starają sie już 3 lata......

Bree- witaj i ...papa:tak:

Dziewczynki wy śpicie, a ja tu dopiero skończyłam, ufff:dry:
Dzisiaj robocik nie dał rady i czynnik ludzki był potrzebny.:-)

Zapomniałam napisać, że mam ułożyć grafik na maj:happy2: więc chyba dalej będę pracować cza cza cza :happy2:

to super, mam nadzieję, że bedziesz pracowała, jak najdłużej:))

Dzien doberek

wikula co to za ciacho ten sernik z czyms tam??

ricotta to jest taki ser włoski, smakuje inaczej niż nasz twaróg

rruurrkkaa - to się załatwiłaś z tymi włosami! Ja właśnie dlatego nie farbuję włosów w domu!

dzisiaj chciałam sobie pospać do 10, ale moje koty tego nie rozumiały, i od rana szlaeństwa i nie dało się spać...

Jezu! O ktorej wy wstajecie, zeby wymalowac te 10 stron zanim ja tu w ogole wejde??? Ja jeszcze sniadania nie jadlam.

Umiecie rozszzyfrowac to: FSH 0.05 norma 1.37-13,58
LH 0.01 norma 1,26-10,05
testosteron 3.06 norma 1,66-8,77
Dodam ze to wyniki mojego chlopa i chyba dlatego ma slabe nasienie, jak sie to leczy??? Jakies sugestie???? labo gdzie jestes??? Potzrebuje cie???? Dziewczyny moze Wy macie podobnie? Tzn Wasi faceci?

reklama
wcięło mi posta !!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A więc od nowa :

mama - dzięki za kakałko :tak: pyniaaaa:-) a za koleznkę &&&&&&&&&&&&&&&& zaciskamy mocno :tak:

amalfi - ja Ci nie pomogę, bo my wszystko mamy w normie oba ;) ale za chwilę, ktos napewno coś doradzi. Wyglada na to, że dwa pierwsze wyniki poza normą , tyle ....;-)kurcze też robiłam fsh i lh , ale nie pamiętam o co choooo ....

balbinka- pieski sliczne, zwłaszcza dynia i groszek:tak:w związku z tym iż prowadzisz hodowle chciałam się poradzić ciebie-mianowicie myslimy już od dłuższego czasu, by kupić bulteriera, czytałam, że może mieszkać wmieszkaniu, nie musi mieć dużego wybiegu, wiesz coś może o tej rasie, bo piszą również, że rasa dla doświadczonych hodowców ... no i nie wiemy ....:confused:

będę wieczorem, jadę do gastrologa... ciaooooo ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry