reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witaj Lilith

dziewczyny mi pani ginka po zabiegu powiedziała żeby brać razem z M folik
a wiem że niektóre dziewczyny z wątku IUI dają swoim m slafazin i jeszcze folik podobno pomaga na ruchliwość:baffled: czy na coś tam
nie zaszkodzi spróbować

łooo dziewczyny was na 2 godziny spuścić z oczu i już 3 strony do nadrabiania

nagapalma to ty, to samo pytanie do lilith????? Czemu tacy ladni ludzie sie nie rozmnazaja??????????? Przeciez byloby tylu pieknych polakow, za to obrzydliwi irlandczycy mnożą sie jak kroliki:szok:

Palma, ale lasencja jesteś :tak: w blondzie Ci super. Wprawdzie nie widziałam wcześniejszego koloru, ale w tym naprawdę Ci do twarzy!
lopop, ja właśnie przed chwilą kupiłam mojemu salfazin! :-) Za 100 tabl. zapłaciłam 24,50 zł.

Jestem-zakupy zrobione,kwiaty kupione-pelargonie i bratki na ogród i 2 kwiaty+ doniczki do domu-mąż pije piwko bo na trzezwo nie wezmie na klatę kolejnych kwiatów w domu;)))))))))))))) powiedział ,ze zaraz bede szukała gdzie jeszcze mozna okno wybić bo parapetów zabraknie:)):)))

Kahaka- to taniej kupiłaś niż ja w Superfarmie w prom.ten salfazin..
Lopop-też słyszałam ,ze folik dobrze na ruchliwośc działa i mój też bierze...

wiecie co jeszcze mi powiedziała ta kumpela co ma dziś inseminację???
jej mąż miał baaardzo słabe nasienie-ilość to 2 miliony i 1 ml a norma to 20milionów...
i im lekarz zalecił Pregnyl dla Niego-1 zastrzyk na tydzień przez 10 tygodni...w połowie brania zrobił badanie i wyszło ,ze w 3ml miał 60 milionów!!!!!!!! taka poprawa:)
dziś przed IUI też bedzie badanie armii i Madzia ma mi napisać jaki wynik po skończonej kuracji...

dam Wam znać ,może jak u A. pomogło to i mężowie tych z Was które mają słabe nasienie mogą spróbować zapytać lekarza o te zastrzyki...

Palemka- piękności moje-mówiłam Wam babeczki ,ze Palemka jest śliczna :))))
Amalfi-zgadzam sie-czemu piękni ludzie mają problemy z rozmnażaniem???;/;/

Lilith- witaj kochana-dają czadu dziewczyny z pisaniem co ??:))

No no Palemka :D cud, miód i nutella :D:D:D

Dziewczynki czy ten salfazin to jakiś suplement diety? bo niby Ł. ma wsio ok, ale chyba może sobie pojeść troszkę? a nóż widelec coś pomoże...

rurka, tak to suplement diety. Akurat dziś kupiłam, to Ci powiem co tam napisali mądrego. Zawiera: wit C, cynk, wit E, wit B6, wit A. Przy czym jest tych witamin duuuużo, tzn. pokrywają ponad 100% dziennego zapotrzebowania.

reklama
Jestem urobiona po pachy...przesadziłam kwiaty,rozwiesiłam pranie,ogarnelam dom,u nas ponad 20 stopni w krótkich spodenkach wszyscy smigamy...

teraz zasiadłam do Was na chwilę z winogronami i zaraz dalej pielic idę...juz coraz ładniej na ogrodzie:)

Rurka- to suplement diety,zawiera najważniejsze wit.i mikroelementy dla mężczyzn..na pewno nie zaszkodzi:)
A JAK Twoje włoski???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry