• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

amalfi, ja nie pomogę, nie znam się na wynikach chłopów...
rurka, chyba rzeczywiście fryzjer to jedyne wyjście. Żadnych sposobów ratunku Ci nie podpowiem, bo nigdy w życiu nie farbowałam włosów. Akurat ich kolor jest jedną z nielicznych rzeczy, które u siebie lubię.
mama, &&&&&&& dla koleżanki!
balbinka, Twoje psinki są piękne! Chociaż rzeczywiście budzą respekt :-D

Ja się ogarnęłam, prysznic zaliczyłam.
Mam jeszcze do Was pytanie. Planuję kupić mężowi jakieś witaminki (powiedział, że będzie brał). Niby w listopadzie badał armię i było ok, ale raczej nie powinny zaszkodzić. Słyszałam o Salfazinie. Polecacie? A może coś innego?

reklama
Balbinka, podziwiam Cię,że masz asty kłapciaki :-) i powodzenia na wystawie ;-) ucałować proszę moja ulubienicę Magię :-)
Mieliśmy zamiar brać psa z przydomkiem Waszym, ale wcześniej doczekaliśmy się nowego syna :-)

buziaki :-)

Wygoniłam męża do lekarza :wściekła/y: albo chory, albo do roboty mi pomagać! Chyba się obraził i pojechał, ale nie wiem dokąd ;-)Ja nie mam siły zajmować się ogrodem, domem, gotowaniem, sprzątaniem, psami, świętami i jeszcze nosić kawę do łóżka :wściekła/y:
Palemko, bullteriery są piękne i kochane, ale rzeczywiście nie jest to rasa dla osób bez doświadczenia. Według mnie są trudniejsze do ułożenia niż amstaffy. To są teriery - uparte, ale inteligentne bestie ;-) Potrafią wykorzystać "ludzia" i wejść mu na głowę. A to silne psy :tak: Jak najbardziej nadają się do mieszkania, ale trzeba jak każdemu psu zapewnić sporo ruchu i wtedy jest si :tak: Pamiętaj żeby kupować psa z hodowli, z rodowodem. Taka hodowla to dla Ciebie przede wszystkim gwarancja, że wyrośnie Ci pies danej rasy, masz kontakt z hodowcą, który powinien pomóc w wychowaniu, żywieniu etc. Noooo temat rzeka ;-)
Magd.a - a my się znamy? :-) Magiczną ucałuję, małpa też jedzie do Drezna, odchamić się trochę ;-)
A kłapciatki mamy i tak już zostanie :tak: Nie miałabym już sumienia obciąć psu uszy, poza tym prędzej czy później wejdzie taki zakaz, że AST'y z obciętymi uszami będą miały zamkniętą drogę. Woleliśmy wcześniej zobaczyć co nasze psy przekazują, jakie uszy.

Idę przesadzać te głupie truskawki :wściekła/y: już ok. 100 sadzonek zrobiłam a końca nie widać :-(

Palemka-leć i niech Ci pomoże ten gastrolog...
dzieki za &&&&&& dla Magdy..
a przepis na serniczek napiszę Ci pozniej na PW

Kahaka- moj Tom bierze Salfazin i dobrze sie po nim czuje-mimo,ze nie musi brać już bo ruchliwość sie poprawiła to bierze:)
30zl płaciłam za 100 tabletek..

Wikula- kiedyś spróbuję Twojego sernika z tym serkiem..

kochane ,nie moge sie dziś ogarnąć-za pozno wstałam a jeszcze po zakupy muszę jechać i do ogrodniczego po stokrotki:))

lece ,bede popołudniu..

Amalfi-na pewno Labo albo Lolitka pomogą z wynikami-mój Tom robił te podstawowe badania nasienia-ilość i ruchliwość ,ph,aglutynacja...

Wygoniłam męża do lekarza :wściekła/y: albo chory, albo do roboty mi pomagać! Chyba się obraził i pojechał, ale nie wiem dokąd ;-)Ja nie mam siły zajmować się ogrodem, domem, gotowaniem, sprzątaniem, psami, świętami i jeszcze nosić kawę do łóżka :wściekła/y:
Palemko, bullteriery są piękne i kochane, ale rzeczywiście nie jest to rasa dla osób bez doświadczenia. Według mnie są trudniejsze do ułożenia niż amstaffy. To są teriery - uparte, ale inteligentne bestie ;-) Potrafią wykorzystać "ludzia" i wejść mu na głowę. A to silne psy :tak: Jak najbardziej nadają się do mieszkania, ale trzeba jak każdemu psu zapewnić sporo ruchu i wtedy jest si :tak: Pamiętaj żeby kupować psa z hodowli, z rodowodem. Taka hodowla to dla Ciebie przede wszystkim gwarancja, że wyrośnie Ci pies danej rasy, masz kontakt z hodowcą, który powinien pomóc w wychowaniu, żywieniu etc. Noooo temat rzeka ;-)
Magd.a - a my się znamy? :-) Magiczną ucałuję, małpa też jedzie do Drezna, odchamić się trochę ;-)
A kłapciatki mamy i tak już zostanie :tak: Nie miałabym już sumienia obciąć psu uszy, poza tym prędzej czy później wejdzie taki zakaz, że AST'y z obciętymi uszami będą miały zamkniętą drogę. Woleliśmy wcześniej zobaczyć co nasze psy przekazują, jakie uszy.

Idę przesadzać te głupie truskawki :wściekła/y: już ok. 100 sadzonek zrobiłam a końca nie widać :-(

Balbinka nie znamy się na żywo :-) niestety :-) znamy się tylko mailowo, bo pisałam do Was ;-) jak chcieliśmy zakupić psa :-) a Magia miała dzieci w brzuszku jeszcze :-D ale mamy psa z Runner Staff :-)

Ok dziewczyny, rozumiem, do tej pory tez nie wiedzialam o co chodzi, moze jakas ekspertka sie tu znajdzie i powie jak to swinstwo leczyc. Bo ja wyczytalam tylko ze sa niskie i ze odpowiada za to przysadka mozgowa, ale jak to leczyc to nie wiem. Help!!!!!!

o kurcze :-o Zaraz dostanę opieprz , bo żadna ze mnie staraczka, a tymbardziej weteranka :-D a nie chce zaśmiecać tematu ;-) nie ma gdzieś jakiegoś tematu o astach ?;-D bo z chęcią dopytałabym się o kilka rzeczy :-D

reklama
Wooo ale napisałyście dużo. Wpadam codziennie zobaczyć co u was a tu nawet nie ma jak nadrobić takie ilości :D

Balibinko psiaki super :) Niestety nie doczytałam czy do Idba je też trenujesz?? My szliśmy głównie w tym kierunku z nasza.. strasznie się wzruszyłam jak oglądałam Twoje psiaki, to moje cudo, aż się pochwalę :

z nk.jpg

Kurcze, tak się zastanawiam czy my się nie znamy z jakiegoś forum o astach sprzed kilku lat ;/ Strasznie mi się kojarzy ale nie mogę sobie przypomnieć :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry