kahaka
Fanka BB :)
amalfi, ja nie pomogę, nie znam się na wynikach chłopów...
rurka, chyba rzeczywiście fryzjer to jedyne wyjście. Żadnych sposobów ratunku Ci nie podpowiem, bo nigdy w życiu nie farbowałam włosów. Akurat ich kolor jest jedną z nielicznych rzeczy, które u siebie lubię.
mama, &&&&&&& dla koleżanki!
balbinka, Twoje psinki są piękne! Chociaż rzeczywiście budzą respekt
Ja się ogarnęłam, prysznic zaliczyłam.
Mam jeszcze do Was pytanie. Planuję kupić mężowi jakieś witaminki (powiedział, że będzie brał). Niby w listopadzie badał armię i było ok, ale raczej nie powinny zaszkodzić. Słyszałam o Salfazinie. Polecacie? A może coś innego?
rurka, chyba rzeczywiście fryzjer to jedyne wyjście. Żadnych sposobów ratunku Ci nie podpowiem, bo nigdy w życiu nie farbowałam włosów. Akurat ich kolor jest jedną z nielicznych rzeczy, które u siebie lubię.
mama, &&&&&&& dla koleżanki!
balbinka, Twoje psinki są piękne! Chociaż rzeczywiście budzą respekt

Ja się ogarnęłam, prysznic zaliczyłam.
Mam jeszcze do Was pytanie. Planuję kupić mężowi jakieś witaminki (powiedział, że będzie brał). Niby w listopadzie badał armię i było ok, ale raczej nie powinny zaszkodzić. Słyszałam o Salfazinie. Polecacie? A może coś innego?
albo chory, albo do roboty mi pomagać! Chyba się obraził i pojechał, ale nie wiem dokąd ;-)Ja nie mam siły zajmować się ogrodem, domem, gotowaniem, sprzątaniem, psami, świętami i jeszcze nosić kawę do łóżka
Jak najbardziej nadają się do mieszkania, ale trzeba jak każdemu psu zapewnić sporo ruchu i wtedy jest si