reklama

Staraczki Weteranki...

amalfi, ja nie pomogę, nie znam się na wynikach chłopów...
rurka, chyba rzeczywiście fryzjer to jedyne wyjście. Żadnych sposobów ratunku Ci nie podpowiem, bo nigdy w życiu nie farbowałam włosów. Akurat ich kolor jest jedną z nielicznych rzeczy, które u siebie lubię.
mama, &&&&&&& dla koleżanki!
balbinka, Twoje psinki są piękne! Chociaż rzeczywiście budzą respekt :-D

Ja się ogarnęłam, prysznic zaliczyłam.
Mam jeszcze do Was pytanie. Planuję kupić mężowi jakieś witaminki (powiedział, że będzie brał). Niby w listopadzie badał armię i było ok, ale raczej nie powinny zaszkodzić. Słyszałam o Salfazinie. Polecacie? A może coś innego?

reklama
Balbinka, podziwiam Cię,że masz asty kłapciaki :-) i powodzenia na wystawie ;-) ucałować proszę moja ulubienicę Magię :-)
Mieliśmy zamiar brać psa z przydomkiem Waszym, ale wcześniej doczekaliśmy się nowego syna :-)

buziaki :-)

Wygoniłam męża do lekarza :wściekła/y: albo chory, albo do roboty mi pomagać! Chyba się obraził i pojechał, ale nie wiem dokąd ;-)Ja nie mam siły zajmować się ogrodem, domem, gotowaniem, sprzątaniem, psami, świętami i jeszcze nosić kawę do łóżka :wściekła/y:
Palemko, bullteriery są piękne i kochane, ale rzeczywiście nie jest to rasa dla osób bez doświadczenia. Według mnie są trudniejsze do ułożenia niż amstaffy. To są teriery - uparte, ale inteligentne bestie ;-) Potrafią wykorzystać "ludzia" i wejść mu na głowę. A to silne psy :tak: Jak najbardziej nadają się do mieszkania, ale trzeba jak każdemu psu zapewnić sporo ruchu i wtedy jest si :tak: Pamiętaj żeby kupować psa z hodowli, z rodowodem. Taka hodowla to dla Ciebie przede wszystkim gwarancja, że wyrośnie Ci pies danej rasy, masz kontakt z hodowcą, który powinien pomóc w wychowaniu, żywieniu etc. Noooo temat rzeka ;-)
Magd.a - a my się znamy? :-) Magiczną ucałuję, małpa też jedzie do Drezna, odchamić się trochę ;-)
A kłapciatki mamy i tak już zostanie :tak: Nie miałabym już sumienia obciąć psu uszy, poza tym prędzej czy później wejdzie taki zakaz, że AST'y z obciętymi uszami będą miały zamkniętą drogę. Woleliśmy wcześniej zobaczyć co nasze psy przekazują, jakie uszy.

Idę przesadzać te głupie truskawki :wściekła/y: już ok. 100 sadzonek zrobiłam a końca nie widać :-(

Palemka-leć i niech Ci pomoże ten gastrolog...
dzieki za &&&&&& dla Magdy..
a przepis na serniczek napiszę Ci pozniej na PW

Kahaka- moj Tom bierze Salfazin i dobrze sie po nim czuje-mimo,ze nie musi brać już bo ruchliwość sie poprawiła to bierze:)
30zl płaciłam za 100 tabletek..

Wikula- kiedyś spróbuję Twojego sernika z tym serkiem..

kochane ,nie moge sie dziś ogarnąć-za pozno wstałam a jeszcze po zakupy muszę jechać i do ogrodniczego po stokrotki:))

lece ,bede popołudniu..

Amalfi-na pewno Labo albo Lolitka pomogą z wynikami-mój Tom robił te podstawowe badania nasienia-ilość i ruchliwość ,ph,aglutynacja...

Wygoniłam męża do lekarza :wściekła/y: albo chory, albo do roboty mi pomagać! Chyba się obraził i pojechał, ale nie wiem dokąd ;-)Ja nie mam siły zajmować się ogrodem, domem, gotowaniem, sprzątaniem, psami, świętami i jeszcze nosić kawę do łóżka :wściekła/y:
Palemko, bullteriery są piękne i kochane, ale rzeczywiście nie jest to rasa dla osób bez doświadczenia. Według mnie są trudniejsze do ułożenia niż amstaffy. To są teriery - uparte, ale inteligentne bestie ;-) Potrafią wykorzystać "ludzia" i wejść mu na głowę. A to silne psy :tak: Jak najbardziej nadają się do mieszkania, ale trzeba jak każdemu psu zapewnić sporo ruchu i wtedy jest si :tak: Pamiętaj żeby kupować psa z hodowli, z rodowodem. Taka hodowla to dla Ciebie przede wszystkim gwarancja, że wyrośnie Ci pies danej rasy, masz kontakt z hodowcą, który powinien pomóc w wychowaniu, żywieniu etc. Noooo temat rzeka ;-)
Magd.a - a my się znamy? :-) Magiczną ucałuję, małpa też jedzie do Drezna, odchamić się trochę ;-)
A kłapciatki mamy i tak już zostanie :tak: Nie miałabym już sumienia obciąć psu uszy, poza tym prędzej czy później wejdzie taki zakaz, że AST'y z obciętymi uszami będą miały zamkniętą drogę. Woleliśmy wcześniej zobaczyć co nasze psy przekazują, jakie uszy.

Idę przesadzać te głupie truskawki :wściekła/y: już ok. 100 sadzonek zrobiłam a końca nie widać :-(

Balbinka nie znamy się na żywo :-) niestety :-) znamy się tylko mailowo, bo pisałam do Was ;-) jak chcieliśmy zakupić psa :-) a Magia miała dzieci w brzuszku jeszcze :-D ale mamy psa z Runner Staff :-)

Ok dziewczyny, rozumiem, do tej pory tez nie wiedzialam o co chodzi, moze jakas ekspertka sie tu znajdzie i powie jak to swinstwo leczyc. Bo ja wyczytalam tylko ze sa niskie i ze odpowiada za to przysadka mozgowa, ale jak to leczyc to nie wiem. Help!!!!!!

o kurcze :-o Zaraz dostanę opieprz , bo żadna ze mnie staraczka, a tymbardziej weteranka :-D a nie chce zaśmiecać tematu ;-) nie ma gdzieś jakiegoś tematu o astach ?;-D bo z chęcią dopytałabym się o kilka rzeczy :-D

reklama
Wooo ale napisałyście dużo. Wpadam codziennie zobaczyć co u was a tu nawet nie ma jak nadrobić takie ilości :D

Balibinko psiaki super :) Niestety nie doczytałam czy do Idba je też trenujesz?? My szliśmy głównie w tym kierunku z nasza.. strasznie się wzruszyłam jak oglądałam Twoje psiaki, to moje cudo, aż się pochwalę :

z nk.jpg

Kurcze, tak się zastanawiam czy my się nie znamy z jakiegoś forum o astach sprzed kilku lat ;/ Strasznie mi się kojarzy ale nie mogę sobie przypomnieć :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry