reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Rurka- no fakt teraz z terminem bedzie kiepsko...

idę dalej w ogród,choć jak chwilę posiedziałam to ciężko doopkę podnieść..

Rurka a Ty na dniach latka kończysz-w sobotę :))...stara doopka,stara doopka:):):):)) no dobra..ja starsza bo 32letnia doopka..

hejaa
wrocilam...bylam przed 15 w domu,a wyszlam o 10,,dzieciaki padoch byly,bo juz odzyly..hee
U mnie tez goraco,w krotkich rekawkach latamy...słonko świeci i grzeje..
W sprawach sadowych,powiedzmy ze w 70% załatwione,musze sie wybrac do pruszcza gdanskiego i dostaczyc mamy kat malzenstwa..masakra...ale kumpela juz zalatwila,ze 9 maja sad jedzie do babci z badaniami...

Ewcia zmyka a ja wróciłam... u Was też tak gorąco?? u mnie można od rana na krótki rękaw chodzic :szok:

Ja w poniedziałek rozjaśniłam brązowe włosy rozjaśniaczem, wyszły obrzydliwe- przy skórze platyna reszta brązowo ruda, nałożyłam na to piękną rudą farbę i co? bleee przy skórze śliczny rudy, na końcach jakieś brązowo - rudawe, brzydale:( to się zdenerwowałam i położyłam ognistą czerwień i znowu to samo- przy skórze ładne, końce ciemniejsze :((

CO JA MAM ZROBIĆ ?:zawstydzona/y:
wymiana była,hee
zrob cale na braz i zakryja wszystko....albo do fryca...

balbinka poważna rzecz ta hodowla, a pieski wyglądają...nieco groźnie:tak:
Ja się nacięłam na rasowych psach, wymarzyłam sobie przed ślubem owczarka szetlandzkiego. Miał kochać dzieci. Niestety lubi podgryzać łydki -dzieci, sąsiadów, rowerzystów listonosza i moje również. Musieliśmy go zagrodzić i ma cały ogród dla siebie, bo to naprawdę "niebezpieczny" pies. To znaczy on tak mocno nie gryzie, ale to i tak strach dla wszystkich.

rurka nie mam pojęcia jak można uratować kolor tu musi jakaś profesjonalistka się wypowiedzieć ;-)

idę obierać migdały...
migdały ??

mama
trzymam &&&&&&&&&&&&,,pewnie juz po jest....nom sloneczny bardzo dzien..

wikula pewnie pyszne ciasto

amalfi 6 rano,,hyh.
ja nie znam sie na tych cyferkach...

lilith super psiak,,ładnie wyszłaś...lasencja...

nagapalma ładnie wygladasz...promiennie...

ide obiad robicc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kahaka to rzeczywiście tanio tak myślę bo nie kupowałam nidgy M niczego teraz jemy tylko folik
mama jeżeli to prawda z tym pregnylem to jestem w szoku:szok: znaczna poprawa
u mnie w ogródeczku już porządeczek zrobiony, pelargonie na balkonie już są więc jest już ładnie wiosennie:-D

Mamitka 25 będzie, ćwierćwiecze:-( ale co tam, tyle się ma lat, na ile się czuje, a ja od 4 lat się czuję na 21 i jest si :-)

Ewcia pewnie tak zrobię, ale dam im odpocząć, bo 4 raz w ciągu kilku to chyba za dużo:P

Wpadam na chwile życzyć wam już raczej miłego wieczora, bo padam po dzisiejszym dniu.. a jeszcze kupa roboty przede mną. Ściskam mocno i do juterka kochane :*

No ja juz sama z dziecmi,,zrobilam obiad-wczorajszy z inna surowka,,ten nie zjadl tylko dzieciaczki i wyszedl gdzies tam...ech z facetami...

Iza no a jak ,ba same lasencje...mmm pichcisz,ja nic nie robie jeszcze...
rurka no tak niech troche odpoczna od amoniaku...hyh..a ty młoda dupka...
lilith tobie tez milego wieczorku,odpoczywaj...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry