reklama

Staraczki Weteranki...

Mama, teraz już też się z tego śmieję ;-) Po prostu w tamtej chwili byłam wkurzona na maxa i zdenerwowana. Bałam się, żeby młoda nie spadła i nie zrobiła sobie krzywdy :confused2:
Teraz Dynia Przegrzebka leży przy moich nogach i wzdycha. Widzę, że przeprasza i chyba pod wieczór dam wszystkim sierściuchom jakieś psie smaczki :tak:
Mam tylko nadzieję, że nikt tego nie nagrał tel. komórkowym :oo:

Chyba włączę ogrzewanie. W chałupie mam 16,5 stopnia :szok:

reklama
Koralikowa a jak tam Młody daje sobie rade w szkole??

Balbinka-słucham???:szok:
ile Ty masz w domostwie??:szok:
nie chyba tylko włączaj ogrzewanie-dopiero miałas pęcherz przeziębiony!!w te pędy leć włączyć..

ja mam 23 bo jak patrze jak mi tuje na ogrodzie tańczą to aż mi zimno,ale w domku jak w ulu-cieplusio;))

Koralikowa Zjola w środe sika -wiec wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Zjoli teraz :tak:

Uwazajcie na kleszcze oststnio szlam na spacer chonik po 2 stronie kilka drzew i juz 2 siedzialy na moim psiaku na szczescie jest zabezpieczony i nie zdazyly sie france wbic brrr jak pomysle to mnie telepie

carol a nie mozesz tego wysłac jakos poczta lub kupierem z potwierdzeniem odbioru

musze isc z psiakami na spacerek jeszcze swieci slonce to trzeba wykorzystac wczoraj lalo ale za to wieje niemiłosiernie

Mama, ja też jestem ciepłolubna, ale dzisiaj jakoś tego zimna nie czuję :eek: Psy jak termofory przy mnie i aż mi wręcz gorąco ;-) A pęcherz zabezpieczony, od tamtej pory noszę ciepłe galoty i kuciapka ma cieplutko ;-):-D
Ale chyba podgrzeję trochę chałupkę, bo chcę dzisiaj wziąć dłuuugą gorącą kąpiel :tak:

Kwiatuszq, to prawda z kleszczami. Do mnie dzisiaj doszedł preparat dla psów, ale czekam na pogodę żeby je spryskać, bo 2 dni nie mogą moczyć futra. W zeszłym tygodniu wyciągnęłam kleszcze z Magii i Pyzy :baffled:
Ja jeszcze nasze szczepię co roku przeciw boleriozie i czekam aż będzie szczepionka przeciw babeszjozie

Balbinka aaa jak psiaki grzeją i ciepłe majty to oki:)
my też mamy gazowe ,ale ja mam mniejszy dom niż Ty wiec u nas rachunki są miłe:)

Koralikowa-jak syn w szkole pytam:sorry:;-)

reklama
Mama, u nas w sezonie grzewczym 2000zł na miesiąc to norma :confused2: + 2500zł kredyt, inne rachunki, życie... I jak tu na IVF czy kominek czy na cokolwiek zaoszczędzić :confused2:
W lecie odkładamy na zimę i tak w kółko... do emerytury zapewne :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry