• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
caroline to nic :P ja czasami też zapominam :P
koralikowa, balbinka też takie będziecie niedługo miały ;) och kurcze, ale wiecie co ja bym sfiksowała gdyby się nie udało w tym cyklu, już odchodziłam od zmysłów poważnie, już przestałam w to wierzyć że się uda, rano nieraz jak o 6 jechałam do pracy to już mi oczy łzy zalewały, aż drogi nie widziałam, nie wiedziałam już co z sobą robić, chciałam wyjechać, odciąć się od wszystkich, myślałam już o psychologu i zastanawiałam się skąd wziąć kasę na iui.. :( ale się zdziwiłam potem :P
jak gadam, ale kurcze u mnie to początki dopiero i też jeszcze niewiadomo co będzie..

ja też już obejrzałam rozmowy w toku dzisiaj i jestem w szoku jak można być takim potworem, różne są sytuacje w życiu, ale zabijać?? to już faktycznie lepiej oddać do domu dziecka a wogóle to najlepiej zastanowić się za wczasu i się zabezpieczyć...ohhh wrrr
jeszcze przed chwileczką oglądałam niemy krzyk, o którym mówiły te babki :/ boższ..ale jestem nabuzowana

jestem...

Carolaaa szkoda ,że nie moge pomóc..gdybym nie była w pracy to bym pojechała...tak jak wtedy do s.farmu;-)

Balbinka:szok::szok:no ładne rzeczy-po drzewach latasz....:eek:
uśmiałam się z Twojego opisu sytuacji,choć wiem,że Tobie do śmiechu nie było..

Esme- przepiękne fotki-marzenie każdej z nas tu:tak:

Koralikowa,Kinga cześć babki..

Zjola juz niedługo ,więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::-)

ja nie ogladałam rozmów w toku bo by mi serce pekło..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry