reklama

Staraczki Weteranki...

Balbinka ...kochana skąd ja to znam:baffled: ??? U nas podobnie, nie grzejemy wprawdzie gazem a węglem, dom ok 200 metrów...ale wkurzam się bo już latem trzeba kasę odkładac a to na drzewo a to na węgiel + drzewo kominkowe....ehhhh a gdzie wyjazd na wakacje...kurcze o reszcie nie wpsomnę:no:
U nas max 22 stopnie bo jak więcej to nie do wytrzymania...:baffled:
Ja wczoraj naoglądałam się perfekcyjnej Pani domu i kurka zamiast przyjechac z roboty i poleżec to oczywiście za sprzątanie garderoby się wzięłąm...:tak:...ale swoją drogą ja nie rozumiem jak tak zapuścic się można????? nie...

reklama
U nas w zimie grzejemy piętro tylko wtedy jak ktoś do nas przyjeżdża. Jak mamy na 20 stopni ustawione to styknie, w salonie wtedy gorąco. Ale ile byśmy nie ustawili, nawet 30 stopni to u nas w sypialni zawsze zimno :baffled:
w lecie upał nie do wytrzymania a sypialnia jak lodówka :confused2:

A jeśli chodzi o ten program... to obciach tak pokazywać swoje brudy publicznie. Fujjjjjjjjjj ja z racji psów, codziennie zamiatam i zmywam podłogi, co drugi dzień odkurzam i ścieram kurze, oblatuje łazienki etc. Mam to w nawyku. Ale to się wynosi raczej z domu ;-)

Dokładnie...nie mam pojęcia jak można tak dom zapuścic, ja muszę conajmniej 2 razy w tyg na odkurzaczu polatac (pomijam sobotnie latanie ;-)) mimo iż piesek na dworze... ale kurcze mimo wszystko przecież się mieszka, używa, brudzi...
Ja lubię dział z poradami, jak np. zrobic fajną kulkę zapachową, jak coś tam doczyścic :tak:... i uwielbiam patrzec na wystrój wnętrz...kocham to :-)

mamita bardzo dobrze,,pare uwag za gadanie załapał...bo sie nudzi i nie ma co robic:)
a wlasnie sie dowiedzialam,ze mały nie był w szkole,bo ma gorączkę:(...hyh...

Balbinko
jacie tyle rachunków,,ja mam 1500zł i mam dość...

ja zmykam juz ogladac Da Vinci..papa do juterka:)

Ostatnia edycja:
Ja lubię dział z poradami, jak np. zrobic fajną kulkę zapachową, jak coś tam doczyścic
yes2.gif
... i uwielbiam patrzec na wystrój wnętrz...kocham to
biggrin.gif

Ja mam to samo :-D

A powiedz mi... Ja oglądałam pierwszy odcinek tego programu na TVN a teraz w ogóle go nie reklamują i nie wiem kiedy jest :eek: Pewnie przenieśli na TVN Style czy inny TVN :confused2:

I jak napisałaś, że wpadłaś do garderoby posprzątać, tak ja teraz skończyłam szorować lodówkę :rofl2: dostrzegłam światło :-D
a jak pusto się zrobiło! ;-) Miałam się za to zabrać już dawno, ale nie cierpię sprzątać lodówki :confused2: Przy okazji na glancuś kuchnia wyszorowana.

Jutro mężuś już będzie w domku :-D a w weekend się wybieramy do Drezna :tak:

Carola, tak myślałam, że tylko jeden odcinek zapodali na zwykłym TVN, a ja Style nie mam :dry:

Błonka, no my na razie jakoś dajemy radę i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie sprzedać mojego ukochanego domu :szok: Dlatego w planach mamy kominek, sąsiad obok nas ma tartak i drewno mielibyśmy półdarmo, ale koszt wkładu, obudowy, dodatkowego komina i rozprowadzenia po całym domu wrrrrrr nie damy rady w tym roku jak chcemy podejść do IVF :no:

reklama
Balbinka... ale można w necie odcinki odglądac :tak: także poszukaj...
Ja uwielbiałam tą wersję chyba amerykańską, czy angielską???nie wiem...ale uwiebiałam te porady, tej pani domu, jak ręczniki składac, jak robic ze starej rajstopy fajne zapaszki do ręczników i wiele innych bardzo przydatnych... Tak na prawdę chodzi o to aby dobrze czuc się w domku, w którym jest czysto świeżo i przyjemnie...a wiele nie trzeba...
Co do rachunków i opłat...ileż ja bym dała aby nie miec na głowie kredytu...ehhhh :crazy:
I samochód bym już nowy miała i co roku wakacje za granicą, bez zastanawiania się czy starczy i co w pierwszej kolejności....a tak:-(:-(...w mordeczkę dupcia blada:baffled:.... ALE ZA TO MAM WŁASNY DOM:-)....także coś za coś...
DOBRA LASKI SPADAM bo o 4:45 pobudka...małża nie ma więc biorę Niśkę i lecimy pcia...DOBREJ NOCKI:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry