Nikusia82
Fanka BB :)
Balbinka ...kochana skąd ja to znam
??? U nas podobnie, nie grzejemy wprawdzie gazem a węglem, dom ok 200 metrów...ale wkurzam się bo już latem trzeba kasę odkładac a to na drzewo a to na węgiel + drzewo kominkowe....ehhhh a gdzie wyjazd na wakacje...kurcze o reszcie nie wpsomnę
U nas max 22 stopnie bo jak więcej to nie do wytrzymania...
Ja wczoraj naoglądałam się perfekcyjnej Pani domu i kurka zamiast przyjechac z roboty i poleżec to oczywiście za sprzątanie garderoby się wzięłąm...
...ale swoją drogą ja nie rozumiem jak tak zapuścic się można????? nie...
??? U nas podobnie, nie grzejemy wprawdzie gazem a węglem, dom ok 200 metrów...ale wkurzam się bo już latem trzeba kasę odkładac a to na drzewo a to na węgiel + drzewo kominkowe....ehhhh a gdzie wyjazd na wakacje...kurcze o reszcie nie wpsomnę
U nas max 22 stopnie bo jak więcej to nie do wytrzymania...

Ja wczoraj naoglądałam się perfekcyjnej Pani domu i kurka zamiast przyjechac z roboty i poleżec to oczywiście za sprzątanie garderoby się wzięłąm...
...ale swoją drogą ja nie rozumiem jak tak zapuścic się można????? nie...

Pewnie przenieśli na TVN Style czy inny TVN
dostrzegłam światło 
Dlatego w planach mamy kominek, sąsiad obok nas ma tartak i drewno mielibyśmy półdarmo, ale koszt wkładu, obudowy, dodatkowego komina i rozprowadzenia po całym domu wrrrrrr nie damy rady w tym roku jak chcemy podejść do IVF