reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jera no wiesz :no: ja o Ciebie pytalam i zastanawialam sie gdzie sa laski z krzaczorow.. fajnie ze jestes ;-) co u Ciebie????????????????????????
bylam dzis na morfologi.. wczoraj na krzywej i wiecie co? zyla mi pekla!!!!!! mam takiego siniaka.... babki u mnie z lab nie umieja pobierac krwi.. zawsze tak boli i leci dlugo krew ;/

A u mnie wszystko si :) Chociaz pracy jest sporo... Powiem szczerze marzy mis sie urlopik juz... a do niego jeszcze sporo. A poza tym stracham sie troche szisiejszej wizyty :) i wogole tego wszystkiego.. badan itp itd. No ale sie zobaczy moze to nic powaznego czego nie daloby sie lekami uleczyc :)

no to po wizycie zajrzyj i napisz co lekarz Ci powiedzial :) w 21 wieku wszytsko prawie sie da wyleczyc :P
a ja bym chetnie dop racy poszla bo juz mi sie nudzi w domu.. moze sie zamienimy jera co? :P

Cześć dziewczynki ;-) kinga ale laseczka z Ciebie, chyba pierwszy raz widzę Twoją fotkę ;)
zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jeera powodzenia na wizycie, oby się wszystko wyjaśniło, co będziecie mogli zacząć się leczyć, a to już połowa sukcesu ;)
palemka cześć, a Ciebie chyba też tu jakiś czas nie było co?? czy się mylę??
błonka ałaaa :-( ja to wogóle nienawidzę pobierania krwi, w ostatnim czasie tyle razy mi pobierali, że już nerw mam jak idę do laboratorium, no ale jak trzeba to trzeba, też miałam ostatnio cukier badany, ciekawe jak wyszło to badanie...

wiecie co, a ja mam lenia, nic mi się nie chce robić :-D ani sprzątać, ani prać, ani gotować, ale niestety ugotować coś muszę na obiad :P a pranie i sprzątanie może poczekać :-D

błonka nie, ja narazie miałam tylko bez picia żadnego badany cukier, a jak wynik wyjdzie podejrzany to wtedy się chyba pije te brzydkie rzeczy :P ale miejmy nadzieję, że mnie to ominie, poza tym to trochę właśnie kłucia i czekania dużo.. ale mi się zdaje, że to się powinno pobrać krew raz, potem wypić glukoze, odczekać 120 min i potem pobranie drugi raz- tak ja to widzę..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry