reklama

Staraczki Weteranki...

hejaa

ja juz w domu..u mnie w pracy dzisiasj śnieg sypał i to jak:szok:..
a w domu,,25km od pracy,,wiosna:) dziwna ta pogoda:)

jeeraa wow ile czasu...wpadaj wpadaj

mamusia rok,mus impreze walnąć mega DUŻĄ:)
Kinga nowy avatarek>?? superrrrr...
Błonka żyła?? matko,jak oni c i to wbili:(wspolczuje...
zjola no ja wiedzialam ze 4 dni jeszcze jakw czoraj pisalam:)
NIkusia czasem trzeba troche słodyczy:)
palemko witaj kochana co u ciebie??
balbinko mowisz latasz?? hmm uwazaj na kominy:)

reklama
błonka a Ty robiłaś?? bo wiem, że są jeszcze jakieś inne badania w tym stylu, usg genetyczne itp..ciekawe jakie koszta i gdzie można zrobić takie badania. No cóż, to muszę zacząć się rozglądać. Moja mama mówi, że to są jakieś inwazyjne badania i że też nie pozostają obojętne dla dziecka, że niby mogą zaszkodzić..ale to chyba jakieś staroświeckie poglądy..hmmm, nie wiem, nie wiem

błonka a Ty robiłaś?? bo wiem, że są jeszcze jakieś inne badania w tym stylu, usg genetyczne itp..ciekawe jakie koszta i gdzie można zrobić takie badania. No cóż, to muszę zacząć się rozglądać. Moja mama mówi, że to są jakieś inwazyjne badania i że też nie pozostają obojętne dla dziecka, że niby mogą zaszkodzić..ale to chyba jakieś staroświeckie poglądy..hmmm, nie wiem, nie wiem
ale ja nie robilam inwazyjnych.. mnie robili usg i jakby wyszlo cos niedobrego na tym usg to pobieraja Ci krew, mnie krwi nie pobierali bo na tym usg specjalnym wyszlo wszystko ok.

aha, uwazaj na ceny.. lepiej isc prywatnie niz za posrednictwem przychodni bo wychodzi taniej... ja za pierwszym razem placilam 200 zl a za 2 juz u tego lekarza w swoim gabinecie tylko 150 i to lepszym sprzetem. pierwsze badanie to badanie prenatalne a pozniej sie mowi ze genetyczne.. polowkowe a mi zostalo jeszcze 3 badanie w 30 tygodniu.

Ostatnia edycja:
jestem po pracy...

Teraz patrze.. nie bylo mnie 3 ,iesiace... ale to przez prace... ale postaram sie poprawic :)

A wiecie ze ten watek zalozony przez Mame w czwartek bedzie mial roczek :)

I ile juz mamy zaciazonych i mam nadzieje ze i my (te jeszcze nie zaciazone) rowniez dolaczymy :)

Jerra witaj i juz nie rób sobie od nas takiej przerwy..
tak ,tak -zaraz roczek mamy:))

Palemka Ty pisz co u Ciebie i córy????

Ja wpadam się przywitać
Mężuś dzisiaj wraca, będzie za jakieś 2h, także mnie może do jutra nie być na BB :-D;-)

Zaciskam kciuki za wizyty, testowanaka i staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:laugh2:

Leceeeeeeeeeee :-D

p.s. zakwitła na ogrodzie mirabelka - pierwsze drzewko :-D dzisiaj słonko od rana i w końcu wiosnę widać ;-)

Balbinka przyjemnościiiiiiiiiiiiiiiii...niech szmaty lataja ;)))
u mnie zakwitła śliwka:-)

Ja dziś miałam w pracy imprezkę...masakra nażarłam się jak chora krowa ciasta i nawet w buzi nic konkretnego, normalnego nie tknęłam.... i chyba tak mi zostanie bo ilość kalorii jaką w siebie wrzuciłam jest PORAŻAJĄCA...NIECH MNIE KTOŚ ZBESZTA :wściekła/y:

Nikusia -besztam Cię!!!!!!!!!!
bez nas tyle zjadłaś ???
zboacz jakie tu niedojedzone-Balbinkę i Zjolę trzeba podtuczyć ;)
ja nie pogardzę ciachem..
a Ty samaaaa:szok::-D

za fraki gowniare i na dwor wygonic ;P

aaaaahahahahahahahahaa

Koralikowa-tak ,tak ,tak-wszystkie zaproszone będą-impreza jak sie patrzy się szykuje...

Zjola ja tam od poniedziałku &&&&&&&&&&&&&&& zaciskam :)!!

cos to jeszcze miałam ,ale obiad musze robić....

Carolaaa i jak tam dałas radę ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry