reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka -przestań bo się posikam hahahahaaa

Kwiatek wiem cos o tym ...Bono tez tak potrafi szczególnie wieczorem...:-Di to jeszcze w naszą stronę sie odwróci i czadzi:eek:

Carolaaa no to zaszalałaś w Poznaniu -nie ma co...
domyślam sie jaka jesteś padnięta-jeryyyy współczuję!!
ale....dałas radę:)

Kora????????????????????

Wikula ??????????????????????

mama zemsta jest słodka i pachnąca :) a moja sunia tez potrafi walnąć z grubej rury i to czasem na głos :p ja bym sie nie krepowala.. wpuscilabym piesa do pokoju i zaryglowala drzwi i okna no i kratki wylotowe z powietrzem ;D a niech sie podusi troszeczke :D

Jol jol po raz drugi :)

no to po wizycie zajrzyj i napisz co lekarz Ci powiedzial :) w 21 wieku wszytsko prawie sie da wyleczyc :P
a ja bym chetnie dop racy poszla bo juz mi sie nudzi w domu.. moze sie zamienimy jera co? :P

A wiec tak zaczniemy najpierw sprawdzanie cyklu hormony itp itd. No i oczywiscie nasienie. Normalnie jak tam weszlismy to masakiera.. klinika jak z filmow kurcze kawusia herbatka itp itd... no rewelacja i to za darmola :) Personel super no i moja ginka super przyjemna :)

A jak ktoras byla w takiej klinice musiala napisac imie nazwisko meza i date urodzenie?? I M musial to samo, troche dziwne to :)

A i dzisiaj pobrali mi krew bo mam 18 dc, a teraz tylko czekac na @ i jeszemy z tym koksem :)

Zjola to ja rowniez trzymam kciukasy!!! Napewno wam sie uda!!!! No ja mam nadzieje ze nie jest z nami nic groznego i na max. IUI sie skonczy :) Niby 4 podejscia sa bezplatnie :)

ale chcialam Wam powiedziec ze w ciazy to ja gorsza jestem niz moja sunia.... maz mnie czasem nakrywa koldra bo nie moze wytrzymac..............................................................:wściekła/y::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry