reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
o kurcze, to macie niezłe aromaty, co te Wasze pieski jedzą?? :O

jeera
super, właśnie, gdzie to?? kurcze, żeby tak za darmochę, to ja też tak chcę w przyszłości, :P i tak dokładnie podają jakie kroki masz podejmować kolejno?? no to faktycznie super trafiłaś, bo ja musiałam się wszystkiego sama dowiadywać i dużo czytać, bo mi lekarze nic nie powiedzieli ;/ a jak za darmoche masz, to wypas, bo ogólnie te wszystkie badania, każdy duperel kosztuje i jak to się potem uzbiera no to masakra
także nie pozostaje nic innego jak tylko się cieszyć i jechać dalej z koksem :P

kwiatuszek paka doszła, ale mój m odbierze ją jutro po drodze jak będzie wracał do domu, bo dziś kurcze nie mogłam się do niego dodzwonić i przyjechał z pustymi rękami, ale do jutra jeszcze spokojnie lekarstwa mi starczy
a u Twojego m jakie wyniki nasienia były?? wiesz co, ,mój m też był badany w zeszłym roku i wyszło mu 7% plemników prawidłowych, był też hos-test to wyszło 63 % prawidłowych, także w sumie nie znam się, nie wiem czy dobrze czy źle, byliśmy u androloga ale nic nie powiedział konkretnego, tylko witaminy zapisał no to do d***, no bo na to sami wpadliśmy, żeby brać witaminy, a i z badań krwi testosteron mój m miał za niski
a Wam to chyba już jakiś konkretny lek zapisał..

dziewczyny a ja sie przyznam ze procz paska sw dominika wspomagalam sie kubkiem... tak taak.. kubkiem mojej kumpeli w ciazy..pila z niego no i podkradlam jej go... sie zarazilam ciaza jak widac.... :P

o kurcze, to macie niezłe aromaty, co te Wasze pieski jedzą?? :O

jeera
super, właśnie, gdzie to?? kurcze, żeby tak za darmochę, to ja też tak chcę w przyszłości, :P i tak dokładnie podają jakie kroki masz podejmować kolejno?? no to faktycznie super trafiłaś, bo ja musiałam się wszystkiego sama dowiadywać i dużo czytać, bo mi lekarze nic nie powiedzieli ;/ a jak za darmoche masz, to wypas, bo ogólnie te wszystkie badania, każdy duperel kosztuje i jak to się potem uzbiera no to masakra
także nie pozostaje nic innego jak tylko się cieszyć i jechać dalej z koksem :P

Ja mieszkam w Niemczech i tu wiekszosc finansowana jest z kasy chorych (chociaz nie tak malo odciagaja na nia z wyplaty). Tylko musze miec wszystkie szczeüpienia (polio, gruzlica, zoltaczka itp) wszystko aktualne,.

Ja dzisiaj zazartowalam do M ze musimy zbierac paragony za benzyne itp jak jezdzimy do kliniki, coby w przyszlosci fasokla oddala :)

Kurcze troche zaluje ze powiedzialam mamie tacie i siostrze o klinice bo kazdy dzwoni i pyta sie jak bylo co robili .. mam nadzieje ze szybko zapomna :)

hmm czytałam i tyle ze hohoh

Błonka pod kołdre heeee..
jeerraa raczej nie...trzeba bylo zataic..
mama czekam na impre,,powiedz coupiec...zapodac alkohol,,soczki:)
Carol
to ci dzien,,odpocznij kochana:)
kwiatuszek tak jest tak bedzie...na bank:)

Ja nie sama,,juz mam małego.....

reklama
Kinga nowy avatarek>?? superrrrr...
yes to mój nowy image :cool2: co roku na wiosnę robię mega zmianę wyglądu:))) i dobrze to wpływa na moje samopoczucie.

Dziewczyny miłego wieczorku! :)
ja zasiadam przed tv bede oglądała filmy na dvd
moje najlepsze dramaty i horrory:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry