reklama

Staraczki Weteranki...

Balbinko - wyobraź sobie, że facet uczył nas nawet jak uniknąć sytuacji o której pisałaś. Żeby ofiara ni wzięła cię za wariatkę, która ją molestuje :-D. Przydatne te zajęcia ale strasznie stresujące :zawstydzona/y:

Nikusia - no ja wiem, że @ jeszcze nie ma, ale u mnie to raczej sprawa przesądzona.

Co do dmuchania manekina, to możecie kosmate myśli posłać precz, bo manekin kończy się w pasie :-D:-D:-D:eek:

reklama
A mnie tak syski bolą od wczoraj... :szok: Nikusia - nie, nie ;-) nie od tarmoszenia :-D
I chyba pampersa sobie założę, bo non stop latam sikać, a pęcherz już dawno nie boli i wyleczony :eek:

Oby @ nie przylazła w weekend :hmm:

Zjola, życzyłabym sobie tego :-D ale ja się już nie nakręcam, nie służy mi to ;-)
A dzisiaj śniło mi się, że w przyszły wtorek zrobiłam test i wyszedł II. I dalej śniłam, że latałam na betę i po lekarzach i wsio było ok i że nie mogłam znaleźć odpowiedniego momentu aby powiedzieć to eMkowi ;-):-) obudziłam się... siku mnie obudziło :wściekła/y: fajne takie sny. Potem czuję się wypoczęta :tak:

o jaaaaaaaaaaaaaaaaa 666 post u mnie
shocked.gif

:happy: OJ TAM OJ TAM nie wnikam czy wytarmosił Ci małż, czy małe się już tam dopomina :tak::tak: bo przecież to tez mozliwe nie ;-)
Ale coś tu się kurcze święci...:-)
Ejjj no mh... jak oni mogli taką krzywdę kursowiczom zrobić i facia od pasa w dół tak zlikwidować ???:eek:

o kurcze, to macie niezłe aromaty, co te Wasze pieski jedzą?? :O

kwiatuszek paka doszła, ale mój m odbierze ją jutro po drodze jak będzie wracał do domu, bo dziś kurcze nie mogłam się do niego dodzwonić i przyjechał z pustymi rękami, ale do jutra jeszcze spokojnie lekarstwa mi starczy
a u Twojego m jakie wyniki nasienia były?? wiesz co, ,mój m też był badany w zeszłym roku i wyszło mu 7% plemników prawidłowych, był też hos-test to wyszło 63 % prawidłowych, także w sumie nie znam się, nie wiem czy dobrze czy źle, byliśmy u androloga ale nic nie powiedział konkretnego, tylko witaminy zapisał no to do d***, no bo na to sami wpadliśmy, żeby brać witaminy, a i z badań krwi testosteron mój m miał za niski
a Wam to chyba już jakiś konkretny lek zapisał..

moj piecho podkradł kotu
fajnie ze paczka doszła
moj mial testosteron w normie ale mimo lekarz zapisal mu wlasnie undostar to testosteron ale on musi byc przy leku tamoxifen one razem jakos wspoldziałaja czy cos
nasienie u mezczyzny jest zmienne co miesiac moze byc inny wynik u nas w listopadzie byly do tych teraz cudowne

Kwiatuszku z tego co pamiętam mam w domu prawie całe opakowanie undestoru (chyba tak to się pisze bo już nie pamietam). Jeśli chcesz to mogłabym ci to podesłać bo u mnie się zmarnuje... M miał przepisany przez jednego lekarza ale inny powiedział że bez sensu łykać w ciemno hormon skoro wyniki badania są dobre i tylko morfologia ok 6 ale i tak w normie przecież:eek: a poza tym wszystko super. Co lekarz to inna diagnoza. Odezwij się na priva i podaj adres gdybyś się zdecydowała.

A my byliśmy z naszą kicią u kawalera i jeśli zaskoczy to za 2 miesiące będziemy mieli śliczne małe kuleczki w domu:-D się doczekać nie możemy. Właścicielka kota powiedziała że czasami kotki które pierwszy raz się tegotają nie chcą dopuścić kota i trzeba kilka razy przyjeżdżać... mam nadzieję że nas to ominie.
zapytam mojego i dam ci znac
no kotki sa uropczywe ale sie uda hehe milego matkowania wiem co to znaczy mialam szczenieta niedawno jedno zostalo ucze ja zalatwiania na dworze nawet w nocy zdarzy sie wyjsc bo piszczy

Zjola, życzyłabym sobie tego :-D ale ja się już nie nakręcam, nie służy mi to ;-)
A dzisiaj śniło mi się, że w przyszły wtorek zrobiłam test i wyszedł II. I dalej śniłam, że latałam na betę i po lekarzach i wsio było ok i że nie mogłam znaleźć odpowiedniego momentu aby powiedzieć to eMkowi ;-):-) obudziłam się... siku mnie obudziło :wściekła/y: fajne takie sny. Potem czuję się wypoczęta :tak:

o jaaaaaaaaaaaaaaaaa 666 post u mnie
shocked.gif

a mi sie oststnio weże snia ze mnie atakuja musze spr sennik hehe

Nikusia, mało możliwe, ale w zasadzie możliwe ;-)
ale jak ma przyjść @ to niech przylezie w poniedziałek najwcześniej. W sobotę i niedzielę jestem w Dresden z mężem i psami na wystawie psów i kurde blaszka @ to by była porażka :wściekła/y:

I mam odnośnie wystawy dylemat, tzn. temat tyczy butów. Potrzebuję nowe, lekkie, wygodne, pasujące do delikutaśnego różowego i szarego żakietu.
Znalazłam takie, niedrogie i nie wiem kurde czy je zamówić, czy będą pasowały

Universum-Outlet Wishot obuwie miejskie, letnie, rekreacyjne, damskie WI-31-016

nie lubię kupować ciuchów i butów. tam jak zamówię dzisiaj z kurierem za pobraniem to wyjdzie 67zł, nie majątek i można je zwrócic jakby co. Ale no mam mieszane uczucia :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry