Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bry
dziewczyny powariowalyscie? 4 strony zapisac od rana? i co.. niby ja mam to czytac teraz co?
doczytalam katem oka o gosciu co go od pasa nie ma.. jakis manekin do pierwszej pomocy... biedactwo...
no i komus szmaty w wior polecialy i trzeba kupic nowe... no trudno jak bylo tak ostro
nie ogarniam od rana ide przeczytac was od nowa.....
Bo mi właśnie o to chodzi aby nie były za drogie, takie na jeden sezon ;-)
Potrzebuje je do wystawiania psów, czyli pobiegać trochę, postać dłuższy czas i takie tam ;-)
No te butki, co chciałam zamówić lipa, mają tylko rozmiar 40 :-( jak zwykle... jak łażę po sklepach i tylko oglądam to wszystkiego pod dostatkiem, a jak chce coś kupić to puchy
Kwiatuszeq - fajny obów Dla mnie z paskiem wymarzony, bo mam wąskie stopy i po jednym założeniu czółenek wypadam z nich A takie to się trzymają na nodze, jak złoto. Z tym, że ja właśnie zakupiłam nowe jeansy i sweterek, więc buciki odpuszczam.